Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mina terhesen is bevállalja, hogy öklözzék a fenéklyukát és lepisiljék a terhes melleit.

Nemrégen fedeztük még csak fel, hogy mekkora nagyok lettek a kis kedvencünk csöcsei, ami eléggé egyértelműen terhességet jelent. Csak remélni tudom, hogy nem válik a csaj Timea Bella sorsára és a szülés után is folytatni fogja, ugyanis nagy rajongója vagyok az eres csöcsöknek, amik terhesség után “nőnek” a csajoknak.

Imádom azokat a csöcsöket, órákon át csak szopnám és szopnám. De most itt nem ez a téma, hanem a kis édes Mina picsája, amit ki kell tágítani, hogy beférjen Nela Decker ökle :

Be is csusszan eléggé könnyű szerrel:

Kicsit egyébként mintha nőtt volna a feneke is, de nem vészesen. Az ököl meg bárhol és bármikor befér neki, még akkor is, ha éppen egy fasz már van abban a picsában bent, oda még egy női ököl pont be klappol.

Nagyon remélem, hogy be fog vállalni olyan jelenetet is, amiben a terhes hasikóját is lepisizhetik majd a srácok. Az lenne egy világ szenzáció, olyan még tuti nem volt sehol a pornóban. Mondjuk 8-an egyszerre oldalról. Szóval csak nagyon remélni tudom, hogy még sok-sok Mina jelenettel fogunk gazdagodni idén.

Mi mindenképpen írni fogunk róla !!!

Összegzés:
Mina mindenhogy tökéletes és terhesen is az maradt, még ha próbálják is ezt eltitkolni, mi már rájöttünk, hogy terhes a drága.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
95
Reader Rating1 Vote
100
94