Loading
2023   /   jelenet

Together, forever. Ez a Rick Astley szám a címe a Dellai ikrek legújabb jelenetének.

2023.06.15.admin

Mindíg együtt, ahogy az öreg Rick is megénekelte a kilencvenes években. Nem sok izgatóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint mikor testvérek basznak együtt, annál meg aztán végképp, amikor ikrek teszik ezt. Minőségi módon a világon nem sok iker csinálta még ezt így, és simán mondhatom hogy a cseh Dellai ikrek viszik ebben a prímet. Pár napja új jelenetük érkezett :

Én már évek óta sokkal jobban bírom Eveline-t, de tudom, hogy van közöttetek olyan, aki a másik felét bírja az ikreknek. Nem mondom hogy Sylvia-t kidobnám az ágyamból, ha éppen baszni akarna velem, de a kettő közül inkább az előző csajt választanám, de a leges-legjobb az lenne ha mind a kettővel egyszerre. Mint az alábbi srácok, csak nekik ez már rutin, nekem meg életem dugása lenne.

Iskolás szerkóban érkeznek a lányok, majd megy egy kis anális alapozás aztán egy pár percnyi DP, de a lényeg és az izgató rész, a szájba pisizés, amikor még egymás arcát is leköpik pisivel. Naná, hogy ezt videóban is kivágtam nektek.

Itt van videóban is a pisizős rész:

Aztán a zuhanyzás után végre teljesen meztelenek lesznek a lányok és úgy basszák őket tovább. Szépen dupla picsa, majd szemből DP, ami nagyon látványos ugyanis a lányoknak isteni a pinájuk. Tökéletes, amilyennek lennie kell.

A legjobban azt szeretek a két csaj jeleneteiben, amikor közösen forgatnak, amikor egymáshoz érnek. Csókra ne is várjunk, de azért egy pár érintés és simogatás van, ami elég is nekem. Szépen lovagolnak duplázva seggel is a faszban, de ami nagyon hiányzik az, hogy egyetlen egy seggből-szájba van kb. az egész jelenetben, valahogy ezt mostanában kihagyják, pedig sok esetben azért eléggé izgató, főleg amikor ikrekkel forgatnak ugyebár !

Akinek hiányzik a kettejük közötti kémia, annak itt egy videó.

Összegzés:
Kicsit már olyan iparos munkának érzem ezt a jelenetet, és nagyon hiányzik, hogy legalább szopják a faszt egymás seggéből és ne csak a geci csere legyen közöttük a kontakt.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
80
Geci, pisi
90
Reader Rating2 Votes
94
89
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Together, forever. Ez a Rick Astley szám a címe a Dellai ikrek legújabb jelenetének.