Loading
2023   /   jelenet

Hármasszex  a pornóművészet jegyében

2023.07.11.Simon Lukapop

Nagy szívfájdalmam, hogy a pornó, mint művészeti ágazat teljesen elvesztette a hitelét, mert itt tényleg jobban megéri a mennyiségre hajtani a minőség helyett. Hiszen az egyszeri pornófogyasztó pár perc alatt kicsapja egy kis digi-dugira és legközelebb egy új digi-dugit akar látni. Kevesen vagyunk már, akik képesek álló fasszal, órákig elemezgetve, képkockáról képkockára beszippantani a szexualitást a szürkeállományunkba. Mostani pornócsemegénk is nekik szól, aminek a címe: Tattooed Hottie Chloe Hart Stretches Her Pussy And Ass In Intense Gonzo DP Debut

Főszeplőnk a nagyon ifjú (18!) cseh reménység Chloe Hart, akit Chloe Heartként is ismerhetünk az oldalon. Hogy most ez elírás vagy egy marketingfogásból eredő névváltoztatás, azt nem tudom és talán érdemes lehet még elidőzni ezen a kérdésen, de őszintén megvallva kurvára leszarom. Jöjjön a kuffantás!!!

Chloe igazi hófehérke szépség: fehér bőr, fekete haj, csini arc és egy egyszerűen vagány szerelésben köszönt minket, ami bármelyik nyári fesztiválon is megállná a helyét. Rögtön elkezd flörtölni a kamerának a falatnyi farmernadrágban pucsítva. Velünk együtt figyelik az eseményeket a két kolléga és közben úgy recskáznak a kanapén, mint két kanos vízköpő a Notre-Dame tetején. Na de nem sokáig, mert rögtön kezelésbe veszik Chloe kloákáját.

Luca Ferrero (akit én személy szerint nagyon bírok, mert látszik rajta, hogy kattant és egy szimpla himi-humi baszás nem üti meg az ingerküszöbét, ezért mindig próbálkozik valamivel) indít egy jó kis ujjazással, míg ifjabb kollégája benedvesíti a farkát. Az öreg Lucca meglehetősen szakszerű, bírom ahogy csinálja, de nem viszi túlzásba, mert rögtön valami extravagánsat akar. Bedugja a farkát a bugyi és a segge közé, ami szerintem se neki, se a csajszinak, de igazából nekünk se jó. Hát na, nem mindig jön össze neki se a bravúr.

Aztán konstatálják, hogy még mindig túl sok a ruha a hölgyeményen, meg kell tőle szabadítani. Na ez elég izgató, ahogy letámadják, Chloe meg élvez minden kontaktust. Még hogy az előjáték nem lehet érdekes.

Jön a felvezető térdeplés, ahol váltásban szopja az urakat. Nem akarok átmenni a JOY vagy a Divány.hu színvonalában, de muszáj megemlítenem, mennyire jó az outfit a vetkőztetés után is. A vörös karika-fülbevaló pazarul megy a fekete pöttyös piros bugyikához, amit elegánsan megbolondít a fekete műanyag choker nyaklánc. Ez a kis vörös kör mindig kikandikál a fekete hajkorona alól, még a torkoztatás közben is elvonva minimum a tudatalattink figyelmét. Ezt nevezem művészetnek, baszki!

A nyolcadik percnél végre fasz is kerül a picsába, és megcsodálhatjuk Chloe semmilyen mellét. Ám ez nem zavar meg minket a recskázásban, mert kisugárzásban továbbra is csillagos ötös. Párszor Luca is tövig mártja a bréjét mielőtt neki kezdenek a DP-nek.

Első pozitúra kissé csalódás, mert világosan látszik, hogy épp csak addig tolják be a szerszámot, hogy a makkok eltűnjenek a lágy szövetek bűvkörében. Viszont attól még szép a beállítás.

Második pózban Luca (kinek a farka duplája társáénál) megy seggbe és végre rendesen tolja neki. Meg is látszik az eredménye, mert gyönyörűen kerek segglyukat varázsol a lány farpofái közé.

Harmadik pózban ismét csere, de végre nem lustálkodnak és tényleg rendesen betolják a rudakat. Chloe pedig folyamatosan nyög ahogy dolgoznak rajta, de azokban a kis szünetekben mikor a srácok bénáznak akkor csendben van. Na ezek azok a csendek, amitől valóságos lesz az egész, amitől el tudom hinni, hogy őszinték a sóhajok, amit a két ütemesen mozgó fasz varázsol ki a testéből.

Utolsó negyedbe érkeztünk, mikor jön az egyik kedvenc pillanatom: felültetik a székre és hátulról tolják. Luca a kezébe adja a farkát, hogy rázza – amit lelkiismeretesen meg is tesz – miközben az olasz simogatja, egy szeretet teljes puszit nyom a homlokára. Olyan őszinte jóindulattal, megnyugtatva ezt az ártatlan lánykát, hogy ügyesen csinálja a munkáját, miközben ő nagyra nyílt szemekkel és szájjal mondja a kamerába, hogy “AAHH!!! AHHH!!!”. Annyira szép, szinte már romantikus a hangulat a maga perverz atmoszférájában.

Következő festői beállításunkban Luca  kifeszíti Chloe lábait, hogy társának Terülj-terülj asztalka legyen. Eközben Chloe kezeit a férfi nyakába fűzi és így élvezkedik. Anál közben jut idő a punci ujjazására is és tényleg kár lenne kihagyni, mert formás kis ajkakkal bír odalent is.

Jön egy csere és ahogy Chloe záróizmai ráfeszülnek az olasz finocchionajára megidézi az egyik leghíresebb magyar memet:  “Big. Very big.”

Luca megint nem bír magával és jön egy újabb cirkuszi mutatvány: állva húzza faszra a kisasszonyt jó párszor, hogy aztán a végén, egy alkalmas pillanatban lehúzza róla és azon lendülettel kitartson neki egy csodás gape-et. Bravúros!

Ezután már csak pár unalomig ismert pózzal múlatják az időt a fiúk, mielőtt mindketten a szájába élveznek. Na ez az, ami Chloe Premiumbukkake-s szereplései után nem nyújt sok újdonságot.

Curt megjegyzése : Igazából nem is értem, miért nem figyeltem fel jobban erre a csajra, annyira nagy a dömping, hogy utolérni magamat is lehetetlenség és már feladtam évekkel ezelőtt, hogy minden jelenetet megnézzek. Pont az a típus a csaj, akit imádok, minden tekintetben. Az meg hogy még csak 18, tovább fokozza a vérem lefelé tódulását. Jó kis cikk lett nagyon, most már nekem is a kedvencem lett Chloe kloákája :)))))


Összegzés:
Szép lány a Chloe és öröm látni, mikor kreatívan megdolgozzák. Több ilyen pornót szeretnék látni.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
75
Geci, pisi
20
Reader Rating3 Votes
91
69
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hármasszex  a pornóművészet jegyében