Loading
2023   /   jelenet   /   szétbaszva

Szétbaszva: A 19 éves orosz tini Tea Mint legjobb baszása.

2023.07.17.admin

Már nagyon nagyon régen láttam ilyen jó kis kúrást, és látjátok, hogy nem is feltétlenül kell bele 5 fasz egy lyukba, meg ilyesmik és még pisizés sincs. A csajszi az egyik legjobb tini modell, olyan szexin és őszintén csinál mindent, hogy simán elhisszük neki, de igazából nem is nagyon van mit elhinni, mert nem színészkedik mint sok más szánalmassá váló kolléganője.

Már nagyon régen adtam szétbaszva pecsétet bárkinek is, de a végére meglátjátok, hogy ez a szett simán megérdemli ezt. Egyből lelökik az ágyra a srácok ő meg zavartan nevetgél a kis szétálló fogaival. Kis nyalakodás és bemelegítő szopatás után máris sorba állnak, mint a diákok a suli menzájánál és rájárnak a kis tinilány fenéklyukára.

Nem is ez az érdekes, hanem az utána következő DP, aminél már a kis édes nem is tudja szopni az elé készített faszokat, mert élvezi a pinája és a fenéklyuka szétfeszítését. A pinácskája is egyébként csodás, szép pink, amilyennek egy 19 éves tininek lennie kell. A picsája pedig eléggé jól tágul, habár kicsit azért néha fáj neki amikor beteszik.

Amikor szemből basszák DP-ben arra már nincsenek is szavak, inkább nézzétek meg videóban, ahogy szenvedve élvez a kis orosz tini pinája.

Itt van videóban is a csoda:

Ezek után következik az, ami az idei év csúcsa nálam, ahogy befekszenek egymás mellé a srácok és faszról faszra rakják a picike kis szőke pinát. A “rakják”-ot szó szerint értsétek ugyanis van amikor a vége felé már a kis teste totálisan a levegőben van, és csak egy fasz érintkezik vele, ami a fenéklyukát pumpálja de valami egészen vadállat tempóban. Csodás a látvány …

Nem csoda hogy csak úgy fröcsög és ömlik a geci a srácok faszából a végén, amit Tea ugyancsak élvezettel visel el:

Összegzés:
Lehet hogy csak én vagyok elfogult ezzel a csajjal, de ennél jobb jelenetet szerintem idén még alig láttam. Figyelni kell a kis édest, mert baszható, de NAGYON !
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
95
Pisi, geci
100
Reader Rating2 Votes
99
98
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szétbaszva: A 19 éves orosz tini Tea Mint legjobb baszása.