Loading
2023   /   jelenet

Emily Bellex a GONZO-nál járt.

2023.07.24.admin

Lassan visszatér minden a megszokott kerékvágásba és a GONZO-nál készült jelenetek lesznek a legjobbak hiába van transzvesztita meg pisi őrület a többi oldalon (kivéve persze az oroszokat), még mindíg itt basszák meg a csajokat a legjobban, mint ahogy kollégám ezelőtti cikke is jól bemutatta. A kis édes Emily szerintem az egyik legszebb csaj, akit valaha pornóban láttam. Annak idején írtam is róla még a társ blogunkon a Pornoloveren.

Kevés jelenetet csinált, egy időben nagyon beindult, de aztán pihentetett, csak most jött ki új jelenete, és szerencsére a Gonzónál, ami azért még jól meg szokta baszatni a csajokat. Emily-nek végre egyébként rendes szép nagy pinája van, amit kifejezetten imádok.

A bemelegítés részét inkább skippeljük is el, a vetkőzés és a szép fehér bőre csodás a csajnak, de a többi (játék egy hatalmas nagy lófarok méretű dildóval), inkább kihagyható, mint izgató. De nem is kell ezt sokáig néznünk, máris érkezik egy nagy faszú srác és bevágja Emily-nek a faszt.

Nézzétek azt a kis édes lepke pináját a csajnak, ahogy ott pihen. Nem is bírják a látványt a lányok sem sokáig és bevágják neki a faszt pinába is, ami annyira élvezetes a számára, hogy el is feledkezik minden másról, és csak élvezi a DP-t.

Aztán hátulról is megkapja a DP-t de az igazán akrobatikus mutatvány az állva baszás maga, ráadásul mind a két lyukába fasz kerül a drágának és isteni ahogy liheg és élvezi a nagy faszok repesztését.

Nézzétek meg videóban is a tökéletességet :

Csak egy pár percig csinálják, de nekem már ez a látvány elég egy elélvezéshez.

Kicsit kezd a festék is megfolyni a drága kis szemein, ami megint csak rátesz a szexiesség netovábbjához:

Végre valahára lekerül a cipő is róla, majd még később a kényelmetlen harisnya is. Egy pár alkalommal az orgazmus közeli állapotot is láthatjuk nála (vagy talán el is élvez – nem tudom), de az isteni szép pinája premier plánban is tökéletesnek tűnik :

Aztán végre meztelenül is rájárnak a kis édes fenéklyukára. Itt már csak kicsit szórakoznak a csajjal és ki milyen pózban tartja kedve bassza meg a kis édes picsáját. Kicsit lovagolnia kell, aztán a kanapén tartania a fenekét, majd rájárnak szépen sorban. Egyszerűen imádom, amikor a csaj arcát mutatják, leginkább azért mert gyönyörű szép és izgató látni ahogy éppen egy benga néger döfködi a faszával.

Mutatom videóban is nektek:

Összegzés:
Nem tudok mit kezdeni ezzel a csajjal, egyszerűen minden jelenetét imádom és ki kell vernem rá egy csomószor, szerintem ti is így lesztek vele.
Szerelpő csaj
100
Baszás, szenvedély
100
Gape, fenéklyuk
70
Geci, pisi
84
Reader Rating2 Votes
93
89
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Emily Bellex a GONZO-nál járt.