Loading
2023   /   jelenet

A cserfes szőke kurva, aki mindig fullba tolja a kretént: Baby Kxtten portré.

2023.08.09.admin

Nem annyira szép, nem annyira extrém, és bár biztos több filmjét is láttam, de sose ragadta meg a figyelmemet igazán. Egészen a 2022-es karácsonyi orgia BTS videójáig, amit teljesen leuralt a jelenlétével. Mindenhol ott volt, minden faszt kihúzott a kolléganők seggéből csak hogy szopjon egy kicsit. Jobban erőltette az anált, mint a srácok, spriccolt ahová csak tudott és közben be nem állt a szája. Imádtam minden megmozdulását, ahogy folyamatos széles mosollyal, ijesztően túlpörögve élvezkedett a srácokon. Úgyhogy kíváncsiságom által hajtva újra szemezgettem a LegalPorno-s életművéből.

Ám előtte pár infó a hölgyről:

1999. október 6.-án született Nagy Britaniában. 160 centi magas, vékony alkat (32A-28-29), igéző kék szem, huncut mosoly és többnyire festett szőke haj a főismertetőjegyei. Törékenységét kislányos tetoválásai erősítik, ribancosságát pedig a legnagyobb gangbanget is túlélő giga műszempillái. 2021 óta nyúzza őt az ipar, de előtte is imádta a faszt. 13 évesen vesztette el a szüzességét egy feka sráccal és azóta is gyengéi a sötét kolbászok. 16 évesen már átesett az első öt emberes gangbangjén, szóval mire nagykorú lett már nívós rutinnal a háta mögött tudta elkezdeni az ipart. Járt Woodmannél, Rocconál és forgatott minden nagyobb stúdiónál is, mint a Brazzers, Bangbros, Private, Evilangel, Digital Playground, de a Legalnál találta meg igazán a helyét. Itt tökéletesítette képességeit és a Tripla Análon kívül az összes achievementet megszerezte már. És egy szemöldök felhúzó fun fact: MILF, van egy 6 éves gyereke.

Piss Drinking Slut Baby Kxtten Takes DP / DAP / DVP / TP Pounding During Intense Orgy

Válogatásom első darabja már a nyitókép után kedvencem lett, mert Baby ugyanazokat a kiegészítőket vette fel, mint Chloe Heart a DP debütálásához: vörös karika fülbevaló és fekete choker nyaklánc. Ahogy ott is működött, itt is betalál. Sőt, a vörös rúzs és a fajsúlyos műszempillák csak kurvásabbá teszik az összképet.

Elindul a hergelés. Indokolatlanul sok pofázással és nyögéssel szabadul meg a ruháitól, ami egyszerre szexi és idegesítő is. Eléri a célját, mert még csak öt perc telt el, de már legszívesebben dühből basznám. Rögtön megcsillogtatja a képességeit is: két mozdulattal squirt, hárommal meg már öklözi magát. Bohóckodik egy kicsit a kék dildóval, mire megérkezik az első húsvér hímtag és kezelésbe veszi.

Miután mind az öt srác kipróbálta a szívélyes fenéklyukat, jön az orálos móka. Itt mutatkozik meg Baby őrült mentalitása, mert minden szélsőségben örömmel benne van. Már a kinyújtott nyelves torkozásnál szerelembe estem, de falánkan próbál két-három faszt is vagy a teljes here pakkot a szájába gyömöszölni. Közben hol köpnek vagy pisilnek a szájába. A maradékot meg a padlóról szürcsöltetik fel vele. A vörös rúzs nem is bírta sokáig az ajkain.

Ugrunk az análra, DP-re, dupla análra, dupla vaginára. Sem a testnyílások, sem a gazdája nem tanúsítanak ellenállást. A triplázásnál is inkább a srácok küszködnek az illesztésekkel, míg Baby végig pofázza a műveletet. Örülök, hogy élvezi, de még jobban mikor egy fasz is kerül a szájába és kicsit elhallgat.

Újabb pisi kört egy kutyatállal dobják fel, ami engem speciel nem izgat, de az anális beöntés a faszukkal mindig jöhet. Felváltva töltik meg húggyal és ondóval a segglyukát, de azért a záráshoz jut a mosolygós arcára is. Műszempillák kicsit megrendülve, de azért kitartottak.

Squirting wars 6 on 2 Maddy Black & Baby Kxtten, pussy creampie & swap

Ahogy a karácsonyi videóban is kiderült, tökéletesen tud asszisztálni, így több páros videója is készült népszerűbb pályatársaival, mint például Eveline Dellai, Emily Bellexx , Eden Ivy vagy Mina. Nekem a Maddy Blackkel forgatott közös munkája tetszik, mert a két csajszi között nagyon megvan az összhang. Rögtön egymásnak is esnek, hogy egy rövid izgatás után elkezdődjön a címadó „squirting war”, vagyis a folyamatos egymásra spriccelés.

Nem vagyok orvos, de annyi folyadékot küldenek a térbe, hogy aggódnék a dehidratáltság miatt. Bár a nagyját meg is isszák egymás puncijából, szóval „Keep calm and let’s do the anal!”. Először a helyi műanyagmanufaktúra fröccsöntött termékeivel kezdenek és a küldetés továbbra is az, hogy a másikból szobaszökőkutat varázsoljanak. A lányok ügyesek, teljes a siker.

Megérkeznek a srácok, hogy a vízi-parti csodájára járjanak és mivel vendégségbe nem illik üreskézzel jönni, a farkukat rögtön a csajoknak adják. Jól látszik, hogy Baby jobban élvezi a tukmálást. Ha épp nem tövig nyeli a bőrös virslit, akkor nevetve bohóckodik vele és az arcához csapkodja. Maddy inkább csak rutinból rendezi le a srácokat, ő a spriccelést élvezi. Viszont azt tagadhatatlanul jól csinálja.

A fiúk is elvégezték a kertészeti egyetemet (vagy dugtak párszor a bulijukon), mert jól tudják ahhoz, hogy víz fakadjon pumpálni kell. Neki is látnak a lukaknak és pumpálnak rendületlenül, a lányok meg áztatják a terepet, amit egy kis zenei klipben is összefoglalok:

Mindkét csaj tisztességgel helytáll, de azért minden emlékezetes kis apróság Baby nevéhez köthető. Például a legnagyobb tömködések közben megmarkolja a barátnője kacsóját. Éljen a női összetartás!

A vége felé azért már apadtak a pinák, így a srácoknak kellett pótolni a folyadékot. A tejüket Maddy pinájába verték, ahonnan Baby szedte össze. Még egy kicsit elsmárolgatnak a gecivel a szájukban, de a méltó zárás csak az egymásra spriccelés lehet. A műszempillák ezt is túlélték.

What The fuck Was that! Wet, Baby Kxtten, 8on1, ATM,, DAP, Gapes, ButtRose, Pee Drink, Shower, Squirt Drink, Cum in Mouth

Portrénk utolsó felvonásának címe egyben ars poetica is, mert a baszás előtti történet egyetlen pillanatának sincs értelme. Baby betipeg a nappaliba, ahol már várja a padlószőnyegen, közvetlenül a dildós polc előtt a korom fekete WC csésze. mint ahogy minden rendes háztartásban. Tangáját lehúzva el kezdene pisilni, de csak pár kósza fingot tud kicsalogatni magából. Talán, ha leülne az ülőkére, de én tényleg nem akarok ebbe beleszólni.

Kis pironkodás után hallgat a jó szóra, leül a deszkára, de nem akaródzik csorgatni. Az előző videó alapján érthetetlen, bár megfordult a fejemben, hogy lehet csak próbál közben nem beleszarni a klozetba, amiből valószínűleg később inni fog a Legalt ismerve. Ezt az idillt zavarja meg a nyolc srác, akik a szemérmesen felpattanó Babyt lovagiasan visszaültetik a budira és próbálnak segíteni a pisilésben, amolyan pornósan. Vagyis elkezdik összevissza fogdosni és markolászni a semmikis mellét és a hamvas pináját, hátha ettől kiönt a Nílus. Sikerül is spriccelni pár cseppet, amit logikusan egy blowbanggel ünnepelnek meg.

Imádom nézni a lelkesedését szopás közben, ahogy nyúl a következő faszért miközben egy méretes még karcolja a garatját.

Aztán sorba állnak egy kis popó tágításra, hogy ha már a kisdolog csak módjával indult meg, a nagydologgal később se legyen probléma.

Nem távolodunk el a retyétől. A srácok bebizonyítják, hogy nincs vizelési gondjuk és a csészét körbe állva, no meg Baby arcán keresztül megtöltik a szoba díszét. És ahogy megjósoltam, innentől nem a kútról kell hozni az ivóvizet a kicsilánynak, hanem a nappali közepén álló klozetből. Ehhez kap is egy csinos kis poharacskát, mert a Legalnál fontos az elegancia.

Épp mikor kezd gyanússá válni, hogy miért iszik indokolatlanul sok húgyot hősnőnk, máris érkezik a válasz a hánytatás személyében. Alakulgat valami, de azért a korábban leküzdött gag reflexet nehéz újra elővarázsolni.

Végre átköltöznek a kanapéra, hogy intenzívebben megdolgozzák a popsit. Villantanak egy „dupla-anál full-nelson”-t. Talán az egyik, ha nem a legjobb póz arra, hogy mindkét farok tövig megjárja a valagát és csodás gapet hagyjanak maguk után.

A pózok között természetesen megcsillogtatja a squirting tudását is, amivel együtt jár egy kisebbecske prolapse villantása is, amiből már csorog a síkosító és a péppé baszott nyálkahártya keveréke. Ezek az apró pillanatok, finom kis részletek érnek valamit, mert ezekkel tud kiemelkedni a sok önismétlő jelenet közül.

Az extrémitás ismét a klozeton kap új erőre. Baby fejét a pisibe merítik, majd a csatakos arcát szopatják. Közben az asszisztáló srác néha megtolja kicsit hátulról. Mindezt mosolyogva, fikarcnyi ellenkezés nélkül csinálja, amitől brutálisan szexi atmoszférát teremt maga körül. Simán elhiszem, hogy ezzel a nővel bármit meg lehet tenni és alig várom, hogy helyettem a pornós srácok megtegyék a hátra maradó félórában.

Kedvenc pózom is megérkezik: két srác egymásnak támassza a farkát, Baby pedig beleül. Na ez a második legjobb póz a dupla-tövig hatolásnak. Élvezi is a pillanatot, de azért odafigyel, hogy a többiek farka se maradjon szárazon.

Zajlik a tágítás a megszokott Legal pózokban, amik közül a padlón baszás kiemelkedő. Nagyon izgató Baby kiterülve ebben a kiszolgáltatott helyzetben, ahol csak a fasz felé tud mozogni. Jól ki is használják a srácok és megríkatják a punciját. És ebben a pózban megkövetem magam, mert bár panaszkodtam a melleire, azért az alváza nagyon rendben van.

Újabb pisis móka következik. Baby kúszik is a WC felé a végbél mosásra. A srácok úgy megtöltik, hogy már akkor kifelé spriccel az aranyeső, mikor még a farkuk bent van. Aztán a víz útja előbb a padlóra, majd csészébe tart, ahonnan a pohárba, Baby gyomrába, arcára, hajára. Csak a szokásos.

Az itatás után, egy ekkora tortúra után is csillogó szemekkel várja a magömléseket. Annyira cuki, hogy nem lehet nem szeretni. Minden gecit szájba gyűjt és lenyel. Hogy a spermiumok könnyebben ússzanak egy kis húgyot is küld utánuk, persze csak miután a srácok megfürdették.

És persze ez sem pusztította el a hatalmas műszempillákat. 🙂

Curt véleménye: Valahogy én is hasonlóképpen éreztem a csaj után és kurva jó hogy más írta le helyettem ezt a fasza kis összefoglaló megacikket róla. Mostantól fel is vettem a listámra és sokkal jobban megszerettem, figyelemre méltó a tudása valóban és mindent MINDENT bevállal !!! A műszempillákért egyébként én is odavagyok !

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A cserfes szőke kurva, aki mindig fullba tolja a kretént: Baby Kxtten portré.