Loading
2023   /   jelenet

Greta Foss, az isteni picsájú orosz modell, aki kegyetlenül baszható.

2023.08.18.admin

Nálam eléggé alacsony a léc egyébként egy csajra azt mondani, hogy duci, vagy telt, mert a nagyon vékony csajokat bírom, ezt már tapasztaltátok. Mostanában kicsit feljebb helyeztem a lécet, és adok esélyt azoknak is, akik nem 50 kiló alatti versenysúlyban indulnak a DAP olimpián.

Nna azért a nagy debella fenekek rezgetését továbbra sem szeretem és nem is hiszem hogy valaha meg fogom szeretni. Greta nem egy kifejezetten ilyen modell, csak a feneke kicsit nagy; de biztosan sokatoknak ez az eszményi méret, ezzel egyébként még nekem sincs gondom, főleg akkor, ha ilyen klassz személyiség társul hozzá, mint ennek a kis szőke tininek van.

Még áprilisban jött az első jelenete, amikor is egyből egy szájba pisizős 1/1-et kapott kezdésnek. Isteni jó volt látni mennyire igazából élvezi a baszást és sokkal jobb neki az, ha igazi fasz van a fenéklyukában, nem pedig egy műanyag dildó. Nézzétek csak:

És egyszer csak úgy minden előzmény nélkül jön két srác, akik szájba pisilik (miközben nem áll le a seggbe kúrás egy pillanatra sem), és mosdás nélkül megy tovább az action. Jó lehet a srácnak, mert tényleg kurvára azt csinál vele amit akar, ugyanis egyedül van. Vannak olyan pillanatok, amikor már lelöki magáról a csajt, mert elélvezne legszívesebben. Maximálisan egyet tudok érteni vele.

Nézzétek mennyire alázatos a kicsike és mind egy centig megissza a friss pisit a pohárból, aztán persze a gecit is nyeli. Kibaszottul jó első jelenet !

Már ebben a jelenetben is lehet látni szépen, hogy kettő fasz is simán befér abba a fenéklyukba, szóval a következő szettje a drágának egy DAP orgia lett. Először csak DPben kapja meg a kiképzését és már itt is olyan isteni arcokat vág, hogy már attól begerjedek, de totálisan, ahogy élvez a kicsike. Aztán egy kis körbe szopatás után meg is történik a kettő fasz fenéklyukba csusszantása.

Minden pillanata isteni, amikor a két fasz feszíti őt szét akkor konkrétan szóhoz sem tud jutni, csak nyögdécsel és alig kap levegőt ahogy basszák őt. Tökéletes.

Amikor bebandzsít a kis édes, akkor aztán meg végképp végem van.

Amikor bele kell ülnie és tartania magát miközben alulról basszák a picsáját nem is bírja tovább és el élvez egy hatalmasat. Nézzétek ahogy ránéz a saját pinájára mint valami idegenre, akire nincs ráhatással, hogy mi történik. Már mikor csak leírom ezeket is szétrobban a farkam.

Mutatok még egy remek videót, amiben olyan alaposan megbasszák a picsáját a végén, hogy egy remekbe szabott fingással fejezi be. Szavaim sincsenek …

A jelenet végén is gond nélkül nyeli a gecit a drága, de hát nem igazán gond ez neki, hiszen itt is ment neki a 62 adag is. Inkább ezt nézzétek meg előzetesként :

A cikk végére pedig jöjjön a ma reggel megjelent jelenet, ami a legjobb lett szerintem az eddigi munkásságából a csajnak:

A bemelegítő dildózás és baszás után máris rátérnek a csajszi mélytorkozására, majd jön egy klassz kis pisis rész, ahol egy tálkába gyűlik a cucc, aztán meg úgy szopik a kis szőke, hogy a szájából fröcsög a pisi szopás közben.

Folyamatosan megy neki a kőkemény DAP és szinte végig élvezi bandzsítós fejet vágva a legnagyobb örömömre !!

Nézzétek ahogy mind egy cseppig megissza a pisit menet közben is :

Amikor meg aztán totálisan meztelenre vetkőztetik újra elő kell vennem a farkamat, poszt írás ide vagy oda … Az utolsó rész számomra az idei év egyik legjobb része, ahogy hátra emeli a lábait és fingja ki a pisit majd nyeli a gecit. Egy másodpercre sem gondolkozom azon hogy éppen mekkora a feneke, mert a csaj olyan szinten BASZHATÓ, hogy az valami elképesztő …

Ne hagyjátok ti ezt az utolsó szettjét ti sem, de a régebbi jeleneteiben sem fogtok csalódni !

Egyszerűen készen vagyok attól, ha a csajok totálisan meztelenek és be bandzsítanak, szét akarom olyankor gyalázni őket és péppé baszni, mert azt sugallják, hogy egy ostoba kis kurva vagyok, aki sodródik az eseményekkel és bármit megtehetsz velem …

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Greta Foss, az isteni picsájú orosz modell, aki kegyetlenül baszható.