Loading
2023   /   jelenet

Kifeszített végtagok orgiája: újra közösen forgattak a dellai ikrek.

2023.08.29.admin

Angelo-éknál úgy látszik már ez dívik, nem nagyon tudják már tovább fokozni az extrémet és a dugást, hát most feszegetik a csajok karját dugás közben. Én nem nagyon látom ennek az értelemét, látványilag és dramaturgiailag viszont értem, hogy miért csinálják. De persze nem emiatt nézzük most meg ezt a jelenetet, hanem azért, mert a két Dellai iker együtt szerepel benne újra !

Kis bevezető intró után összekötözik a kezeiket és a szájukat is szigetelőszalaggal, majd mehet az action. Mindíg van olyan faszi, akinek csak az a feladata, hogy éppen lefogja a csaj karját, de nem nagyon hiszem el, hogy szegényke el akarna menekülni, de hiszen pont ez a lényege, hogy annak tűnjön, mintha erőszakot tennének rajta a srácok.

Be is kell hogy valljam, hogy fél órán át át is tekertem a jelenetet, mert csak férfiseggek és zavarban lévő csajok voltak, akik azt sem tudták éppen milyen pózban kell még azt is kivitelezniük, hogy belenézzenek a kamerába szenvedve-szexin. Aztán végre szájba pisilik őket a földön, amit videóban is kivágtam :

Legalább a zokni lekerült róluk, mert elázott. De mi a fasz az ott Sylvia talpán basszus ??? Brrr egy jó nagy vízhólyagnak tűnik, ami nekem kiábrándító és nem is nagyon tudom levenni a szemeimet róla. A következő pisizős részig is megint csak azt érzem, hogy túl van tolva a dolog. 3-3 faszi fogja a csajokat 1-1 meg alulról kúrja a feneküket. Az az igazság, hogy ezt az oroszok sokkal jobban csinálják és ott alaposan meg lesznek baszva a csajok, nem kellenek ezak a kitekert pózok, amikben egyszerre hárman basszák a csajt, meg kettőt még szop is. Ekkor nem tud semmire odafigyelni, csak arra, hogy ne essen ki a szerepből és inkább egy akrobatikus mutatvány az egész nem egy klassz vad kúrás.

Majd jön egy DAP-ból a másik csaj szájába rész, ami már leginkább nevetséges, nem izgató, ahogy nem marad békén senki s mindenképpen szerepelnie kell oldalról is. Belógatni a faszt, vagy éppen rálépni a csaj fejére (ezt de utálom!!). Szóval még csak fel sem állt eddig inkább idegesített a jelenet.

Amikor végre keményen picsán lehetett volna baszni őket, akkor meg kihagyják a ziccert. A fejre pisizős – geci lemosós rész azért nem lett rossz a végére :

Összegzés:
nekem az egyik legnagyobb csalódás a két Delli közös jelenetei közül ez és itt sem a csajok tehetnek róla, hanem a rendező. Tudom, hogy közhely, de a Kevesebb több lett volna !
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
30
Fenéklyuk, gape
70
Geci, pisi
80
Reader Rating3 Votes
23
70
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kifeszített végtagok orgiája: újra közösen forgattak a dellai ikrek.