Loading
2023   /   jelenet

Kolumbiában nincs zuhanyzás a pisiparti után – egyből megy a baszás tovább

2023.09.05.admin

Nemrégen figyeltem fel rá, hogy a dél amerikai jelenetekben nem nagyon zavartatják magukat egy-egy szájba pisizés, vagy éppen tálba belenyomott pisis arc után, hanem fogják a csajokat és mintha mi sem történt volna basszák tovább őket. Ezekből hozok most nektek egy csokorra valót.

Valahogy nekem egy két kivételtől eltekintve nagyon egyformák az ottani lányok, persze azért Veronica Leal, vagy a braziloktól egy két szépség kiugrik ebből az “átlagos” mezőnyből. Azt meg kell hagyni egyébként, hogy kegyetlenül keményen megbasszák a csajokat a jelenetekben, és akkor nagy farkuk van a srácoknak, hogy még Rocco is elismerően csettintene ha meglátná.

Itt is van rögtön Daniela Garcia, aki simán bevállalja, gogy annyit iszik amennyit csak tud, majd bele is bugyborékol a tál pisibe aztán meg simán szopja a faszokat és hagyja hogy kúrják. Nézzétek a pisis talpait, ahogy az égnek tartja közben !

Mutatok egy másikat, ahol a Kyra Sex művésznevű néni kinyomott prolapse-ába élveznek rá, miközben vagy éppen fentről arcba pisilik, vagy éppen ő pisili arcba saját magát :

A Lady Tiger nevű vékonyka pornós is habzsolja a sok liternyi cuccost, aztán meg szépen háttal beleül a faszba olyan pisis testtel – nem igazán zavartatja magát.

A legvégére pedig az egyik legszebb csajt hagytam Natasha Riost, aki ugyancsak nem bánja, hogy pisitől csorog a teste és így vágják be nekik duplázva a fenekébe a faszt:

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kolumbiában nincs zuhanyzás a pisiparti után – egyből megy a baszás tovább