Loading
2023   /   jelenet

Újabb ígéretes tehetség Oroszországból: az álomszép tornászlány a csoki nyársakon.

2023.09.29.admin
A Legalporno zászlója alatt futó „The Dark Side NRX Studio” szorgosan szállítja nekünk a jobbnál jobb orosz puncikat csoki faszra húzva, mint Alice Klayt, Lina Brilliantet vagy az újdonsült kedvenc testvérpárunkat: Sofa Webert és Sasha Paiget. Mostani beszámolómba viszont az eddigi leggyönyörűbb „devochka”-t prezentálják a négerek, hogy megmutassák mekkora egy „yebanaya suka”. 🙂

First Blacks Gang Bang DP with a flexible skinny teen

A fentebb említett hölgyemény Nicole Murkovski, a 21 éves tornászka, aki pár kacér pillantás után rögtön bemutatja tudását. Hajlik jobbra, hajlik balra, a lábai meg a lehető legtávolabb kerülnek egymástól, ami jó jel, mert így több fasz kerülhet közéjük. Hangulatos rock téma és videóklipes vágás kíséretében megszabadul a ruháitól is. Előkerülnek a maroknyi cicik ágaskodó bimbókkal, a tökéletesen gömbölyű fenék és csupasz punci leheletnyi ajkakkal. Egy szó, mint száz: nagyon rendben van a csaj. Én már rá is álltam.

Pucéran kezdi a munkát. Vagyis a fehér tornacipő rajta marad, így Curt egy cseppet bánatos (szerk.: Nagyon bánatos !!!). Nincs dildózás, egyből jönnek a kormos képűek és körbe fogják. Nicole hirtelen nem is tudja melyik husángra cuppanjon rá, de aztán csak elkezdi és egymás után fényesíti ki a szerszámok csúcsait. Komótosan majszolja a makkokat, nem fárasztja magát torkozással vagy herenyalással.

Ugrunk is a kanapéra, ahol édesen pucsít a drága és engedi a fekete lőcsnek benyomulni a popsijába. Ha a szájába nem is, a seggébe legalább tövig tolják brét. Nicole ánusza lazán ráfeszül a véreshurkákra. Jól láthatóan kíséri és marasztalja az ütemesen mozgó lompost, kihúzáskor meg öblösen cuppanva zár (ezt hallgassátok meg a videóban!). Azért kérésre virít egy geometriai pontosságú kerek gapet is. Egy álom ez a lány.

Következő napirendi pont a DP. A címből ítélve eddig jutunk a pornós káma szútránkban és ezt fogjuk a továbbiakban figurázni. Remélhetőleg Nicole gimnasztikai képességei is újra reflektorfénybe kerülnek, de kezdésként a megszokott pozitúrában nyomják.

Jön a fordítás, így már szemből látjuk a gyönyörű testét. Vagyis látnánk, de egy-egy sötét mancs mindig ráfog valami porcikájára. Nem tudok haragudni, nagy a kísértés, én is biztos ott fognám, ahol csak érném. Nicole összeszorított szájjal és szemmel nyögdécsel és próbálja megőrizni a mosolyát miközben a fiúk nyüstölik. Beindít ahogy visszafojtja az érzéseit, mint egy ketyegő bomba és várom, hogy mikor robban ki belőle a fájdalom vagy az orgazmus.

Az első akrobatikus mozdulat is érkezik: széles spárgában ül a faszon miközben ketten is buzerálják a csiklóját. Szépnek szép, de nem lettem lenyűgözve. Kutyában folytatódik a móka és úgy vettem észre az anált jobban bírja a kiscsaj, mint mikor a punciját tömködik. Utóbbi is szemmel láthatóan szorosan zár, nagyon lennék a srácok helyében.

Mindjárt vége a mesének és csak most érkezik valami „extrémebb”. Felkapják spárgában és úgy rakja alá a világosabb csoki, míg a többi asszisztál. Nem akkora truváj, de legalább gyönyörködhetünk Nicole hamvas testében. A Tejcsoki után az Étcsoki is alávág a levegőben a popsiluknak, ami szorosan rátapad a vaskos faszra.

Gyülekező a vörös zsámolynál. A fiúk hadrendben várják, hogy sokadjára is megkúrják azt az eszményi segget. Annyira költői az egész, hogy megihletett:

Tövig megy a bré,
Szép kerek a gape,
Csodálatos kép.

Elérkezett a műszak vége, Nicole arcán a legőszintébb mosoly, hisz amint megkapja a geciket, megkapja a gázsit is és mehet Isten hírével. Fiúk farkában az apatej tejszíné köpülődött, nem is nyeli a leányzó, mert vigyáz a vonalaira. Álláról csurog le a fehér nedű a csodás kis testére, amire most én is ráverném.

Curt véleménye:

A csajszit naná, hogy én is imádom, és már tervbe is volt véve egy poszt a drágáról, csak Simon megelőzött 🙂 Furcsa, hogy mostanában mennyire a természetességet szeretjük nem igaz? Ezek az orosz lányok olyan valódiak még és semmi megjátszás nincs a jelenetben, csak őszinteség, a hajlékonyság és a csodálatos, fantasztikus cuppogós kis kerek fenéklyuk GAPE, pedig tényleg csak hab a a tortán. Egyébként a poszti minden vádpontjával egyetértek, mondjuk nekem sokkal jobban tetszett az eredeti hajszínével a csaj, ami barna volt. Remélem még olyan hajjal is forgatott jeleneteket és hamarosan azokat is látni fogjuk.

Összegzés:
Álomszép nő ütemesen tövig seggbe baszva. Nem kérdés, hogy ez a jelenet kurva jó. Csak Nicole hajlékonyságának kihasználatlansága miatt húzom kicsit a számat, de hát hagyni kell a többi csopi szexre is valamit.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
75
Reader Rating3 Votes
92
91
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újabb ígéretes tehetség Oroszországból: az álomszép tornászlány a csoki nyársakon.