Loading
2023   /   jelenet   /   szétbaszva

Szétbaszva: Kaitlyn Katsaros-nak nincs olyan, ami “sok” lenne, mindent megcsinál és még élvezi is.

2023.10.16.admin

Persze nem éppen hét törpe az “áldozat” és a srácok nem is igazán bánják, hogy baszhatják a bomba brutális szexi csajt, aki most egy basined részben csinált meg mindent, amit meg szokott. Nem lehet nála meglepődni semmin én is csak egyetlen egy dolgot sajnálok a jelenetben, ami kimaradt, de erről majd később.

Na jó, leírom gyorsan itt az elején,m hogy el ne felejtsem, mikor később már belelendülök a poszt írásba. A bajom az, hogy a kis édes szőrös pináját nem baszták meg. Értem én, hogy anál jelenet ez és tiltva van a pina, de hogy lehetett már kibírni, hogy abba a csúcs kis pinába ne rakják be a faszukat ?

Kis szájbaszás és hasonlók után már kúrják is a fenekét a drágának és feltehetőleg mindenki azt a feladatot kapta, hogy olyan keményen bassza, ahogy csak képes rá és meg is próbálják a srácok olyan vadul kúrni ahogy csak bírják. A haját hátra feszítve basszák a fenéklyukát.

Itt van a parókás kopasz haverunk is, csak le ne csusszanjon neki megint a paróka mint itt, mert, akkor mehet megint szégyenkezve hazafelé. Aztán jön a nagy grill tál, amibe pont belefér a csaj és körbeállva szájba pisilik. Nincs itt finnyáskodás, a drága a szájából kicsorgott pisit egy pohárba meríti fel és issza meg. Szavaim sincsenek rá, mennyire faszfelállító.

Már eddig is megérte volna kiverni a csajra és a jelenetre, de várjatok még, lesz itt még műsor. Pld. ez a dupla anál póz, amire már nem nagyon vannak szavaim, inkább nézzétek meg videóban. Egyem is meg a picike kis puha talpikóját !!!

Pofozzák, ütik vágják és szerintem a dupla anál sem kellemes neki, de hát kit érdekel ? Aztán fasza rész még amikor úgy tartják bele a fejét a csajnak, mintha egy itató lenne a hatalmas nagy grilltál és úgy kúrják, fullasztják és szopatják felváltva. Utálom ezt a szót használni, de: hibátlan.

Nincs megállás, de azért egy kis zuhanyzó szünetet beiktatnak a csajnál. Majd duplázzák egy darabig, de végre valahára rájönnek, hogy itt egy fenéklyuk, ami bepucsít nekik és sorban csak simán rájárnak és heréig nyomva basszák a csajt. Erre már tényleg elfogytak a jelzőim.

Bevallom nektek én már negyedjére vertem ki erre a jelenetre, mert mindíg találtam benne valami kis pluszt, elsőnek, mikor behányt a mélytoroktól, aztán csak simán a pofozástól, aztán amikor a saját hónalj szőrét kezdte nyalogatni seggbe kúrás közben, most meg erre a látványra itt fent, ahogy a kis pucér talpait feltartja. Tökély ez a nő. Nem nagy cucc ez, de kibaszottul pontosan tudja mi kell a férfiaknak.

Nem is tudom igazán mit vágjak ki nektek, mert az egész jelenet úgy ahogy van tökéletes. A legvégén a fenekébe pisiznek és aztán kifingja a csaj a tálkába, majd persze még abban újra megfürdik. A merített pisit, (amiben a saját fenéklyukából kifingott pisi is benne van) olyan élvezettel issza, mintha egy Château Lafite-Rotschild lenne, még meg is szagolgatja, ízlelgeti. Imádom !

Szájba élvezik szépen sorban, majd a búcsú után jön még egy kis fürdetés az elmaradhatatlan mosollyal.

Összegzés:
Kaitlyn szinte minden mostani jelenete csúcs, de ez lett neki a legjobb szerintem. Nézzétek meg, ti sem fogtok benne csalódni az tuti !
Szereplő csaj
95
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
100
Reader Rating2 Votes
100
96
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szétbaszva: Kaitlyn Katsaros-nak nincs olyan, ami “sok” lenne, mindent megcsinál és még élvezi is.