Loading
2023   /   jelenet   /   legyalázás

Rózsa és Alázás, avagy Alexxa Vice és a fiúk

2023.10.27.admin

Régi elmaradásomat törleszteném Mini Csini felé, aki felhívta a figyelmemet micsoda pusztítás zajlott ebben a videóban. Lássuk hát!

A zöld hajú Alexxa a jól ismert stúdióban álldogál, mint Billie Eilish nagymamája. Megvoltam győződve róla, hogy Dee Williams és Syren De Mer korosztályába tartozik, pedig NEM! Csak a harmincas évei közepén jár, de a kemény pornó nem marad nyom nélkül. Azért elég vagány szett van rajta, szóval azért elég szexi. Most még. 🙂

A brit pornósokra jellemző fölösleges túlpofázással kezd a faszhiányáról és nem győzi simogatni magát. Majd megmutatja a lényeget, íme:

Vannak huncut tetkók, de az análrózsa köré firkált levelek szerintem már művészi értékkel bírnak. Reményeim szerint nem soká látni is fogjuk eme virágot kinyílva is. Megjönnek a srácok és egyből rávetődnek az árura, kiváltképpen a hatalmas műcsöcsökre. Alexxa élvezi a simogató kezeket, főleg mert ez az utolsó gyengédség, amit a következő órában kapni fog.

A szokottnál is durvábban erőltetik a szopást, amitől öklendezi is fel a nyálát rendesen. Nyugodtan ítéljetek el, de nekem nagyon bejön a hátrafeszített kéz és háttaposás kombó. Kiemeli a melleit és a popsiját is. A hajók orrára faragott sellő szobrokra emlékeztet, csak kurvásabb kiadásban.

A torkoztatás közben rájön a spiccelhetnék, amit azonnal fel is törölnek vele a padlóról. Közben a nyakára térdelnek, szájába köpnek, megpofozzák és még egy bőrszíjjal is rávernek a seggére. És csak 8 percnél járunk.

Ha már puccsítva fetreng a földön Mrs. Vice, a srácok elkezdik seggbe rakni. Elég állat módjára verik bele a faszukat, kúrnak mint a varrógép. Közben nyalatják vele a cipőjük talpát, ami tisztább mint a húgy a Legalnál, de azért szexi ahogy erőből rányomják az arcát.

A talp után valami műanyag bizbaszt, a lábukat és a seggüket is odatartják a kis pofikájához a faszuk helyett az alázás érdekében. Azért kap faszt is, csak hátulról, amitől végre kinyílik a Rózsa. Szépnek szép, de én még nagyobb virágzásra számítok.

Ehhez dupla fokozatra kapcsolnak, vagyis két fasszal pépesítik tovább a segglyukát. Az amortizáció szemmel is jól látható.

A (hím)tagcserék után feláll a sorfal a dildós szekrény előtt, közre fogva Alexxát és megindítják rá a szokásos zuhatagot. Miután csoportosan hugyoztak rá annyit, mint a normális emberek, elkezdik egyenként is itatni szegényt. Már ez is megterhelő lenne, de srácok úgy gondolják, hogy ne fárasszuk a Hölgyet a nyeléssel, így a torkáig hatolva eresztik belé a nedvet. Egy része persze visszajön a hányós tölcsérkéjébe, ami nem a Megúszás Szent Grálja, csupán az Elodázás Bögrécskéje, mivel a tartalmát így is úgyis le kell nyelnie. Hát nem egy vasárnapi matiné, készen is van teljesen.

A gyomor pihentetésének érdekében jógáznak kicsit, avagy hülye pózban basznak. És itt történik meg először, – Mini Csinit idézve- hogy „Annyi húgyot itattak vele, hogy mikor basszák, akkor is öklendezi fel.”. Íme:

Nincs kegyelem. Megállíthatatlanul döngölik az ánuszát és közben fojtogatják. Utóbbi kicsit ijesztő, mert tényleg elcsuklik a hangja közben, de aztán érkezik a széles vigyor, vagyis minden rendben. Ki is száll a faszokból, de nem megy levegőzni, csak puccsít egyet, hogy felmérjük a károkat. Na itt van az a Rózsa, amire vártam.

Nem variálják túl a dolgokat, megtartva a pucsító pózt folytatják a kúrást. Miközben ketten is tolják, valaki a fejét tapossa bele műbőr üléshuzatba, Alexxából meg tör fel a szájából a húgy. Az ilyen jelenetek azok, amik be tudnak égni a szürkeállományotokba, hát nézzétek!

Újra egyesével mennek neki, ami felüdülés lehetne Alexxa megfáradt popójának, ha nem tiszta erőből basznák. Vagy bolondgombát reggeliztek a fiúk, vagy tényleg ennyire mennyei élmény az a lyuk, de jól mutatja az igénybevételt, hogy a gape után már nem nagyon zárul a hátsókapu.

Második kör pisilés érkezik, de az anált is folytatják. Kitartóan nyeli közben a srácok levét, akik a műszempillát is lehúgyozzák róla.

Aztán újabb serleg kerül elő és kérik, hogy hányjon bele. Meglepően könnyen megy neki, minden segítség nélkül, de azért egy-két farokkal is rásegítenek. Ami feljött azt rögtön visszaönti magába, hogy utána ismét felöklendezze. Micsoda hullámvasút a vizeletnek.

Félidőnél járunk és végre megszabadul a széthugyozott ruhájától is. A bikavadító csizma azért marad, nagyon helyesen. Míg a fiúk összeillesztik a padlón a farkukat, Alexxa tárogat. A segglyuk már nem is próbál záródni, feladta a küzdelmet. Épp ezért könnyedén csüccsen rá a srácokra. De nem csak csücsül rajta, hanem a fiúk vehemenciáját megörökölve ugrál rajtuk. Itt nemtől függetlenül mindenki baszni akar. Imádom.

Visszatérünk egy régi pozícióba és folytatódik a szokásos. Nehéz mit írni, mert a fiúk lelkesedése nem lankad, ahogy a farkuk sem. Alexxa meg csodával határos módon még él és élvezi a szituációt. Aztán előkerül egy láb, amit mindenáron a szájába akarnak nyomni. Nesze nektek lábfétis! 🙂

Újra fejjel lefele basszák, amitől ismét gejzírként öklendezi fel a húgyot. Már annyit, hogy dobnak rá egy pólót is.

Folytatódik az alázás is, valaki mindig tapos a fején miközben pépesre kúrják a hátsóját. Újabb pisi és hányásig torkoztatás. Az én határaimat hamarabb elérik, mint Alexxáét.

Egy kis változatosság: beöntés. Személy szerint ezt jobban szeretem, mint a pisi ivást. Csordultig töltik a kisasszonyt és egyből kell a pohár is, mert semmi benntartási képessége nincs már hátul. Mielőtt nagyot kortyolna belőle, jön egy másik tag és elkéri a poharat. Amíg a csajszi végbelét mossa, addig beleköp és belefújja a fikáját a pohárba, amit Alexxa mosolyogva nyugtáz, majd ő is okád bele egyet a biztonság kedvéért. Csuda egy koktél lesz, annyi szent és nem én fogom meginni szerencsére.

Lassan félig a pohár, amiben gyanús szarszerű üledékek úsznak, így jön egy harmadik tag hígítani, de nem sikerül. Alexxa fintorog, hogy túl erős a gyerek pisája emberi fogyasztásra. Ám a pohárba azért belefér a többi mellé.

Szépen elkezdi szürcsölgetni és nagyon nem vagyok kíváncsi milyen szag terjenghet a stúdióban. Épp csak lenyeli az utolsó kortyot, már jönnek is baszni a torkát… Húgy is coming back!

Már a pohárral se baszakodnak, mert olyan gejzírként öklendezi fel a cuccot, hogy mindenhova kerül csak a pohárba nem. A maradékot fecskendőbe töltik, hogy hátulról betöltsék. Én inkább az orrába toltam volna, mert hátul már a fecskendő is elvész.

Végjáték: utolsó vacsora. Alexxa aperitifnek a saját vizeletét issza ki a gyanús üledékes pohárból, majd sorban kapja a geciket. Eljátszadozna velük a szájában, ha a húgy nem támadna vissza és törne fel újra belőle. Szerencsére ott a pohár, így mindent IS visszajuttat a pocakba. Búcsúzóul a srácok még megfürdetik és feltörlik vele a padlót. Ám Alexxa mosolya még mindig tart (nem úgy mint az ánusza).

Curt véleménye:

Soha az életben eszembe sem jutna cikket írni erről a jelenetről, szerintem még csak le sem töltöttem. Ezért jó, ha van egy másik író is a csapatban, és nem kell csak az én ízlésemnek megfelelő jeleneteket elviselnetek. Ez a nő pont az a típus, ami nálam kizáró ok, pedig aztán azt meg kell hagyni, hogy itt aztán legyalázzák alaposan. Nem bírom az óriási picsáját és a proli tetoválásai inkább taszítanak. A csizma fennmaradása és lekerülése legalább dobott volna a jeleneten, de így inkább csak fintorogtam végig. Nincs ezzel baj, ez egy másik vélemény, ha ugyanez történik Cindy Shine-al akkor az évtized jelenete lenne nálam is, de számomra nagyon befolyásoló tényező a főszereplő. A végére még annyit, hogy megrögzött lábfetisisztaként azt tudnotok kell, hogy mi csakis a NŐK lábait szeretjük, és amikor a csajok szájába nyomják a sajátjukat a faszik el is szoktam tekerni, csakúgy mint a bakancs nyalatásokat. Szóval a jelenet nekem 20%-os kap max, de a stílus továbbra is kurva jó és vicces, Simon, csak így tovább !!

Összegzés:
Ez a nagybetűs KÚRÁS és ALÁZÁS a szakirodalomban. Alexxa és a srácok is maximálisan odatették magukat ebbe az őrületbe. Talán kicsit önismétlő néhány mozzanat, de max tovább tekeri, aki unja. Még több ilyen jelenetet kérek Vice kisasszonnyal vagy bárki mással
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Pisi, geci
100
Reader Rating6 Votes
57
95
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rózsa és Alázás, avagy Alexxa Vice és a fiúk