Loading
2023   /   jelenet

Princess Lili, a legszebb mellű orosz modell, aki pisiben búvárkodik.

2023.11.03.admin

Dive in piss. Komolyan ez a jelenet címe és az egyik legjobb jelenet volt, amit idén láttam. Szeptemberben jelent még meg, de valahogy most újra megnéztem és megér annyit, hogy kritikát is írjak róla. Talán még egy szétbaszva pecsétet is megérdemelne, de bízom még a csajban, hogy ennél is fog jobb és keményebb szetteket mutatni nekünk a drága.

Egyébként is csodás már csak kinézetre is a drága, mutatok egy pár promó képet még mielőtt elkezdik baszni, nézzétek meg milyen kibaszottul tökély:

Kettesével jönnek a drágára a srácok és mindenkivel bohóckodik egy kicsit, veri a faszukat. Istenem azok a csöcsök !!

Milyen szinten baszható már csak a mosolya és a teste miatt is és még majd meglátjátok hogy nem kicsit bevállalós is a drága. Előtte jön egy kis sorba szopatás és szájbaszás, míg 10 perc után bekerül az első fasz a kis fenekébe.

Nem értem miért nem cuppan rá senki a melleire és azt sem, hogy a fenéklyukát miért nem nyalja senki sem mikor még érintetlen farkak által nem abúzált. Szépen sorba kúrja mindenki a picsáját pedig nehéz nem a srác kezét nézni, akin ott maradt a turbo rágóból a levonós matrica, vagy ha tetkó, akkor meg ultra gáz. De koncentráljunk inkább Lili csöcseire és a fenéklyukára, ami egyre befogadóbb lesz.

De nem is ezért kattintottatok ti ide, hanem azért, ami most következik, amire olyan szinten felállt a farkam, hogy nehéz is volt kibírnom, hogy a jelenet végéig kitartsak és ne élvezzek el újra.

Istenem de izgató basszus, nézzétek csak videóban:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem sokkal jobban izgat, amikor egy ilyen bombázó testű tökéletesen kinéző csaj gyaláztatja szét magát mint egy szutyok dagadt nő, de ízlések és pofonok.

A mosdó szünet után máris DP-t kap a hercegnőcske hátulról. 30 percnyi kúrás után komolyan mondom még az is fáj neki ha egy fasz van a fenekében. Az pedig kibaszott látványos, hogy a srácok érzik, hogy ha keményen basszák a csajt és kiveszik a faszt, akkor azonnal élvez is el a drága. Ez egy kellemes adottság regéltem már róla eleget, én is ilyen szerencsés vagyok, hogy a barátnőm így is el tud élvezni. Lili is átél egy pár ilyet, amikor az egész teste megremeg.

Szépen vadul basszák a csajt DP-be és végre hagyják élvezni, és nem tömködik a szájába a farkukat. Látványos ahogy vinnyog és élvez a kis hercegnő.

Aztán sejthetjük, hogy mi jön, mikor újra előveszik a tálkát, bizony bizony újra alá kell merülni a sárga tengerben. Ha lehet, akkor ez még durvább mint az előző, mert a földön csináltatják vele és még a parkettáról is fel kell lefetyelgetnie.

Aztán még a levegőben tartva basszák egy darabig majd jöhet a megérdemelt szájba élvezés. Az a látvány, ahogy sorban rájárnak ő pedig mosollyal fogadja a spricceket … és még a csöcse is totálisan gecitől csöpög … tökéletes.

Összegzés:
Az egyik legszebb nő akit valaha pornóban láttam minden megvan benne és mindent be is vállal. Kíváncsi vagyok mi jöhet még ?
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Gape, fenéklyuk
90
Geci , pisi
100
Reader Rating0 Votes
0
95
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Princess Lili, a legszebb mellű orosz modell, aki pisiben búvárkodik.