Loading
2023   /   jelenet

A baszható csöcsös kalauz néni: Dee Williams jelenetek

2023.11.06.admin

Valaki az egyik kommentben írta erről a néniről, hogy olyan mint egy dagi kalauz nő és ez annyira megtetszett nekem, hogy mindig eszembe jut, amikor a jeleneteit nézem. Kissé már túl toltam az orosz tinilányok ajnározását, szóval most úgy gondoltam, hogy legyen egy erőteljes nagy kontraszt mondjuk egy Niki Murkowski ellen, és ki más is lenne erre alkalmasabb mint a 46 éves amerikai Milf.

Átfutunk egy pár klasszabb jelenetet vele, amit idén hozott ki. Tudjátok, hogy már ki vagyok ábrándulva a nagy picsájú nőkből s a milfekből is, áthorgoltam a kis mellű pici tinikre, de van ebben a nőben valami baszható kurvásság, ami miatt simán feláll a farkam a jeleneteire.

Pld. amikor a januárban megjelent jelenetében titkárnőként kedveskedik a fontos üzletembereknek egy tárgyaló teremben és miközben ömlik a szájába a pisi, is szopja a faszokat.

Aztán szépen sorba majd duplázva is megbasszák a picsáját, de a legjobb megint csak, amikor sorban állnak és a fenéklyukába pisilnek, majd miközben ő nyomja kifelé a pisit, még basszák őt. Ilyet azért nem mindennap látsz !

Nézzétek meg videóban :

Aztán persze letérdel és fogadja örömmel a szájába érkező geci adagokat meg persze a pisi zuhatagot.

Nála simán elhiszem a mosolyt, ez a nő simán csak szeret baszni és élvezi minden pillanatát és persze nem is nagyon vállal olyat, amiben ne lenne legalább 5 faszi és persze a pisizés is alap nála. Ha meg egyszerre van néger és pisi is az a legjobb:

Hiába a nagy picsa de kegyetlenül baszható a drága fenéklyuka. Egyedül olyat nem találtam a jeleneteim között, amikor a pináját baszták volna meg. Csakis fenéklyuk, de az minden mennyiségben mehet ! A kedvencem, amikor a fejét is lefogják és úgy kúrják alulról, és még egy anal-full-nelson szerűség is sikerül neki, hiába a 46 év.

Nézzétek csak a videót róla:

Ti mennyire bírjátok a nénit és mi a kedvenc jelenetetek tőle ?

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A baszható csöcsös kalauz néni: Dee Williams jelenetek