Loading
2023   /   jelenet

Durvának tűnik, de csak komolytalankodás. Pont, mint a Halloween maga.

2023.11.13.Simon Lukapop

Legalnál újabb ünnepi tematikában rendeztek orgiát, most épp a Halloween jegyében. Felcsillant a szemem, mert bírom a szexi jelmezeket és nem bánom, ha kicsit BDSM irányba is elviszik a bulit, de semmi ilyesmi nem történt. Akkora bennem a csalódottság, hogy szokásomtól eltérően nem boncolgatok minden momentumot, csak kitérek pár dologra a közel 2 órás jelenetből.

Először is a csajokról. Jónak ígérkezett az orosz tini csapat, de korábbi szerepléseikhez képest gyengén teljesítenek. Nicole Murkovski az egyik legszebb pornós az újoncok között, basszák is rendesen, de szenvedély inkább csak két kolléganőjéből szivárog. Ally Horny és Margo Von Teese perverz szomszédlányként nyögdécselnek megadva az orgia hangulatát, de sajna nincs bennük semmi különleges. Marseline Blackre rossz ránézni az arctetkók és a fültágítók okozta deformálások miatt, de baszni őt is lehet és én speciel imádom a pinájának a formáját. Na meg persze ő illik bele leginkább a halloweeni tematikába, szóval még ő legjobb az egész jelenetben. Sofa Webert meg se akartam nagyon említeni, mert annyira finnyás lett minden testnedvre, folyamatosan kivonja magát mindenből, hogy már inkább irritáló a jelenléte.

Szóval lehetett volna jobb casting is, bár az se mentette volna meg, ha eleve hibás a koncepció. Itt van egy orgia, ahol csak 1vs1 anális szex zajlik. Semmi DP, DVP, DAP, TAP, QAD, csak a monoton seggbe baszás. Emiatt nincs íve az egésznek, ami két órán keresztül kurva unalmas tud lenni. Hatalmas baki és kihagyott ziccer.

És ha már a tematika. A Halloweenhoz jól passzolt volna egy kis kikötözés vagy ostorozás, de ehelyett a füstgépet pöccintik be időnként, meg kétszer van benne jump scare. Igen, jól olvastátok: jump scare. Egy-egy horrorisztikus pinát mutatnak nekünk sikoly keretében a baszás közben. Nagyon erőltetettnek érzem, nyomában sincs a horrorporn.com filmjeihez képest (mondjuk ők a műfaj csúcsa, szóval nehéz is lenne felülmúlni őket). Azért kivágtam nektek videóban és képben is, hogy ne kelljen az uncsi 2 órában keresgélnetek.

Végére azért valami jót is mondjak: vannak érdekes pózok és kameraállások, meg úgy a sima anális szex is jól áll a csajoknak (nem panaszkodhatok, felállt rá). Illetve egy dolgot kiemelnék, amit szívesen látnék más jelenetekben is. Ez pedig a helyszínek közötti sétafika. 🙂 Mutatom:

Nagyon bejön, hogy nem csak azt a szétizzadt vörös kanapét látjuk, hanem belakják a teret és minden helyiségben dugnak. Eszembe juttatja a swinger klubos emlékeimet és ad egy tök jó atmoszférát, ami nagyon kell a gruppen videókhoz. Az pedig, hogy a helyszínek között egy-egy csajszi kacéran kíséri a kamerást (vagyis minket) segíti az eseményekbe való bevonódást. És ez kell a jó pornóhoz.

<lp_halloween_51-64>

Curt véleménye: Annyira sok a tartalom mostanában, hogy egyszerűen nem érem utol magam. Ezt a jelenetet is persze letöltöttem, hogy majd később előveszem = kiverem rá, de így Simon kritikája alapján, nem olyan biztos. (Na, jó a kis Niki miatt igen), és maximálisan egyetértek vele, hogy egy kihagyott ziccer ez, pedig már az összes csajszi túl van mindenféle együttes behatásokon, nem értem miért nem lehetett rájuk szabadítani 10 faszit és szépen jól megbaszni mindet. A kivágott videók viszont valóban nagyon érdekesek, főleg, amikor kézenállásban bemegy a csaj és “piff” baszni kezdik. Amúgy nekem az új tetkós csajszi is bejön, egész szép kis kerek a fenéklyuka, mármint ha éppen el tudtok vonatkoztatni a lógós fülcimpájától.

Összegzés:
Nem mondom, hogy nem lehet rá kiverni, de egy tematikus orgiától sokkal többet vártam volna.
Szereplő csajok
85
Szenvedély, baszás
65
Fenéklyuk, gape
50
Pisi, geci
0
Reader Rating3 Votes
52
50
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Durvának tűnik, de csak komolytalankodás. Pont, mint a Halloween maga.