Loading
2023   /   jelenet

Nincs egyáltalán melle, mégis imádom. Aliska Dark a vörös kis baszos orosz punci.

2023.12.15.admin

Már írtam a csajról egy elég részletes kielemzőt a Pornoloverre, amiben sorra vettük az addig megjelent szettjeit. Az az igazság, hogy eléggé rá vagyok kattanva a csajom egyik munkatársnőjére, aki most van válófélben és ő is pont ilyen kis mellű, de magas hosszú eredeti vörös hajú csaj. Mondjuk kicsivel idősebb mint Aliska. És az is lehet, hogy nem szokott meginni 5 adag pisit egy baszás során, mint ő.

Két kimaradt jelenetét nézzük most meg, az egyikben másik kis kedvencemmel a kis csúnyácska Marica Shantival szerepel együtt. Nézzük is ezt meg elsőnek! Egyik csajnak sincs szinte totálisan melle, ezért castingolták össze őket és nagyon is jól tették. Nekem már akkor atom keményen áll a faszom, amikor még csak dildózzák egymást teljesen pucéran és a vörös hajú csajnak összevissza állnak a lábujjacskái, ahogy ki-be jár a picsájában a műfasz.

Aliskának sokkal nagyobb lába van én minimum 40-esre tippelek, Marica viszont a szokásos 36-37-es mérettel rendelkezik. Viszont mind a ketten isteni szép nagy nyalható pinával is bírnak, de az persze most totálisan parlagon lesz hagyva … Kis intrózgatás után meg is érkezik mindaz 5 faszi totál begerjedve.

Kicsit basszák őket egy elég klassz pózban, amiben Aliska nyalhatná végre a másik csaj pináját, de féj neki az anál, szóval inkább arra koncentrál.

Jöhet egy kis pisizős rész, amiben nem finnyáskodnak a lányok, tátott szájjal fogadják a pisit. Le kell írnom, mert szegény Marica eléggé ronda, remélem nem bántódik meg és mellett meg ez a kibaszottul tökély vörös hajú szépség, izgató ahogy habzsolják egymás elől a nedűt.

Aztán kettő fasz Marikának három jut pedig a kedvenc kis vörösömnek. Nem baszás ez sajna, csak gyömöszködés .. és túl sok a férfi fenék és túl kevés a női látványosság. Szóval inkább nézzük megint a pisilést, de most már pohárkákba ! Itt Marica simán behörpinti a két decit, de a mis kis üdvöskénk nem igazán nyeli le csak nagy nehézségek árán.

Aztán még a rondább csajt is megpróbálják akrobatizálni egy hármas behatolásig, majd jön egy pisizés és még egy kis bohóckodás és közepes adag gecikkel búcsúznak a lányok.

A másik jelenetben már egyedül bánik el 5 sráccal a kis Aliska, ne hagyjuk ki azt sem ! De az elejét kihagyhatjuk, ahol tűsarkúban szopja körbe a srácokat pettingelés néven, majd ledobják róla és full meztelenül lehet baszni szépen csak sorban !!

Van egy pár néger is a srácok között, reméljük nem rontják el a jelenetet. Mindenki baszhatja egy kicsit, az egyik néger a farkával a talpikóját is megütögeti. Haver nem ütögetni kell, hanem szépen bekapni azt a csodás talpat és nyalni-falni !!! Aztán leültetik középre és hét irányból ömlik a szájába a golden shower, nézzétek csak videóban :

Kis zuhany, aztán már megyünk is tovább.

Itt nagyon erőltetik neki a hármas behatolást és szerencsére a hatalmas nagy pináját is duplázva basszák. De a legjobban a DAP jön be neki, isteni látni a kis rojtos pináját ahogy nedvesen csak van … majd jön a pohárkába pisi, amit a szájába öntenek, de nem nagyon tetszik neki.

Imádom látni az élvező fejét ahogy éppen két idegen néger fasz pumpálja a kis pináját egyszerre, és ő meg csak mosolyog azzal a szexi kék szemével. A srác meg hiába kúrják szét, úgy bánnak vele, mint egy hímes tojással simogatják és óvatosan helyezik rá a faszra.

Szépen végig csinálja a jelenetet, hogy egyem meg a kis szívét ! A végén még a kis tálkákból is iszogat lelkesen.

Egyébként persze tudom, hogy nem eredeti vörös a csaj, régebben barna volt a haja. Pld. ebben a jelenetben, ahol négerek pisijét itta meg, nem is keveset, kb. 3 liternyit !!! Minden esetre én rettenet imádom a csajt és minden vörös hajú jelenetére kivertem, mondjuk lehet ennek erőteljesen az is a hatása, hogy odaképzelem Zsuzsikát, a csajom kolléganőjét 🙂

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nincs egyáltalán melle, mégis imádom. Aliska Dark a vörös kis baszos orosz punci.