Loading
2024   /   jelenet

Karácsonyi orgia az oroszoknál

2024.01.04.admin

Megbeszéltük, hogy Simon kolléga ír majd a nagyobb ünnepi orgiáról, amit szokás szerint a Gonzónál csináltak, rám meg maradnak az oroszok és illetve a kolumbiaiak, mert már idén ott is készültek hasonló pályaművek !

Nem nagyon szaladtak el a castingnál, mert habár van miből meríteni, csak négy csajt választottak ki a szerepre és négy faszit is persze melléjük. Nem rossz csajok én mindegyiket basznám és van közöttük egy viszonylagosan új felfedezett is, aki nem is olyan rossz ! Sofa Weber, Margo von Teese, és persze Niki Murkowski a csajok és új csatlakozóként jött hozzájuk a nagy szempillájú Baby Doll.

Az intró profi lett, nézzétek is videóban, hogy valami szép is legyen a blogon, ne mindíg csak 10 liternyi pisiben fürdőző lányok.

Egy kis erőltetett atombéna nyalakodás után jönnek is a srácok álló fasszal és bizony, bizony szopni kell majd őket. Nemrégen írtam a Pornoloveren arról, hogy Nikinek még ez is nehezére esik és ki lehet e úgy bekkelni egy egész karriert, hogy köze sincs a jeleneteihez, de baszható és le tud menni spárgába. Olvassátok el ott.

Itt már két csaj szerencsére a kezdéskor totálisan meztelen, a másik kettőn ott az a buzi harisnya. Majd mindenki kiválaszt egy csajt és mehet az action ! Nikit most meglepően elég jól megbasszák, amikor anal full nelsont kap azért rá kell hogy rántsak a faszra olyan szép a látvány.

A pisizős résznél az egyik csajt még csak annyira sem lehet rábeszélni hogy odaüljön a medencébe, ő messziről nézi ahogy a lányok prüszkölnek és öklendeznek.

Kis zuhhantás majd megint jöhetnek a párosok. Elég jó rész jön most, ahol mindenféle extrém és kitekert pózban basszák a lányokat, amik hála istennek már totál pucérak lettek, levették a harisnyát és minden egyebet. Nézzétek csak a képeket :

Az új csaj is tud csodás szép nagy Gape-eket, és imádom a szempilláját és a csöcseit is. Sajnos eléggé koncepciótlan a jelenet, szóval csak úgy simán sorba kúrják a csajok picsáját, de amúgy ilyen jó csajoknál ezt annyira nem bánom. Persze most is Niki a legbénább, de amikor odatartják a fenéklyukát a kamerának, akkor még mindíg kegyetlenül azt érzem, hogy bárcsak megbaszhatnám !!!

Összegzés:
Szinte kár is belevinni egy olyan jelenetbe a pisit, ahol a csajok utálkozva állnak hozzá, én csak akkor bírom mikor látom a csajon is hogy begerjed attól ha éppen egy medencényi pisiben lubickolhat.
Szereplő lányok
100
Szenvedély, baszás
90
Fenékyluk, gape
80
Pisi, geci
30
Reader Rating1 Vote
82
75
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Karácsonyi orgia az oroszoknál