Loading
2024   /   jelenet

Eden Ivy már csak minimum 5 fős jeleneteket vállal.

2024.01.15.admin

Nálam még mindíg abba a kategóriába tartozik a csajszi, aki “nem is értem miért pornózik ilyen szép nő” … ráadásul ő olyan atom kemény jeleneteket csinál, amikről álmodunk. Nem zavarja a liternyi pisi és a geciket is imádja az anál szexről már nem is beszélve.

Már áprilisban tavaly volt neki egy 7/1-es jelenete csupa négerrel és ezek nem azok a fajta divat négerek, akik a Blacked.com oldalon tolják, hanem rendesen megbasszák a csajt az élükön a veterán Michael Chapman-el. Mindvégig benne marad a szerepben, pedig 7 néger faszból érkezik a pisi és a jelenet alatt szerintem megiszik vagy egy litert belőle. Alapos herékig csattogó baszást látunk és mindegyik DP, ami már szinte ritka a Legalporno-n.

Rá következő hónapban ugyanez a csapat húzta faszra a csajt, és ugyanígy pisi is volt a jelenetben. Szerintem azért vállal ilyet, mert ebben van annyi pénz, hogy nem is kell mást csinálnia egész hónapban – szerintem olyan 600 ezer forintnyi megfelelő dollárt simán elkérhet érte.

Itt legalább meztelenül van végre, nincs magas sarkú sem a lábikóján, de a forgatókönyv pontról pontra totál ugyanaz.

Aztán szinte totálisan ezt megcsinálja fehér fazonokkal is:

A legvégét azért videóban is nézzétek meg ahogy legyalázva lepisilik a haját és a fejét:

Hiába is keresitek a drágának egyáltalán nincs DAP jelenete, kutattam én is, de nem engedi. Viszont only anal sem nagyon van neki, csakis a DP megy, szóval ha alapos kis pina baszást akartok látni heréig csattanó faszokkal, akkor az ő jeleneteit nektek találták ki. Nekem az abszolút kedvencem a tavaly év végén kijött gonzós jelenete, amiben ugyanezeket a pontokat csinálja végig, amiket fentebb írtam, de akkor is egyszerűen megunhatatlan.

Ez a jelenet is megerősít abban, hogy habár otthon ninics olyan pultunk, amihez lehetne használni, de idén vennem kell egy bárszéket, mert atomjó pózokat lehet rajta csinálni, totál kényelmesen állva mehet az anál, főleg, ha állíthatós a magassága is. Mondjuk a csajnak nem biztos, hogy annyira kényelmes, aki rajta fekszik kitekert pózban.

Az egyik legtökéletesebb nő akit valaha láttam pornóban. Imádom a kis szőröcskéket a pinája felett is és a tetoválásait, főleg azt, ami a fenéklyukától ár egészen át a pinájáig a nyakán keresztül. Videóban még kivágtam nektek, amikor egy hatalmas nagy tálból lefetyeli a kis édes a pisit.

Itt a búvárkodós videó:

Annyira szeretem a drágát, hogy a legújabb dupla részes őrületét is megnéztem, pedig ott egy transzvesztita faszi a másik szereplő, aki meg is kúrja a kis fütyijével Eden-t. Amit az elején művelnek a pisivel az meg kell hagyni, hogy eléggé izgató, aztán a “dugás” már eléggé szánalmas lett.

Talán idén megtörténik a csoda, sőt a CSODA, és bevállalja Eden a DAP-ot, nagyon várom minden egyes jelenetét a csajnak ! Ti is szeretitek ?

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eden Ivy már csak minimum 5 fős jeleneteket vállal.