Loading
2024   /   jelenet   /   kibeszélő

Vajon tényleg testvérek? Sasha Paige és Sofa Weber közös jelenetek.

2024.01.23.admin

Eléggé köztudott, hogy ezzel a címmel simán el lehet adni egy szettet, hogy tudniilik tesók szerepelnek benne és mekkora durva már, hogy egymás előtt basznak. Az igazságot csak egyetlen egy esetben lehet 100%-osan bebizonyítani, mégpedig akkor, ha ikrekről van szó. A leghíresebb a Legalporno világában a két Dellai lány, akikről ezerszer írtam már és fogok még ezeregyedjére is. A két orosz tini punciról nem igazán lehet tudni, hogy valóban tesók-e (szerintem nem), ráadásul kering egy kép a fórumban amit nem fogok ide bemásolni, de ott valóban együtt láthatóak és Sofa bőven idősebb legalább 4 évvel Sasha-nál, ettől még lehet, hogy valóban a nővére. Vegyük annak és így nézzük meg az alábbi jeleneteket, mert így sokkal izgatóbbnak hatnak majd !

Már tavaly márciusban kijött az első ilyen jelenet REAL SISTERS !! címmel, amire egyből kivertem annak idején. Egy két csók elcsattan közöttük, de pina nyalás azért már mégse lesz. Egyébként végig nagyon zavarban van mind a két csaj, és csak seggbe kapják a faszt, semmi dp, vagy esetleg pina baszás nincs … kezdetnek nem rossz egyébként.

Két csoda szép fiatal tiniről beszélünk, akinek szépen rojtosra tágítják a fenéklyukát, szóval ha tesók, ha nem megnézem az összes ilyen jelenetüket. Nem is kellett sokat várni a következőre, jött máris májusban, ahol egy faszit engedtek rá a két csajra, de a legnagyobb faszút az egész orosz filmiparban. Ráadásul már egy kis pisi is befigyelt a csajoknak. Isteni látni az első reakciójukat, ahogy öklendeznek.

Aztán kapnak még punci lepisilést is, de látni hogy meg van beszélve a dolog: Sofa szájába nem mehet a cucc. Naná, hogy azt akarom hogy Sofa szájába menjen a cucc, de nagyon !!! 🙂 Egyébként kurva jó kis jelenet ez, a végén, ahogy lezárja a csajokat a csatornába és ott könyörögnek a geciért, a faszi meg odaguggol és beleveri az arcukba.

Augusztusban jött a következő rész, amiben megint meztelenül baszatták szét magukat a “tesók”. Itt már pisit is ígér a jelenet címe,nézzük közben Sofa is mennyire lett bevállalósabb (azaz mennyivel több pénzt ajánlottak neki hogy tűrje el). Bemelegítésnek lekerülnek a bakancsok a csajokról és már cuppannak is be a faszok a csodás tini picsákba. Aztán egy felfújható gyerek medencébe ülnek a csajok és (videóban mutatom)

videó:

Aztán egy kis zuhi és mehet minden tovább, alaposan megbasszák a picsájukat anal full nelsonban is, amit nem tudok megunni. Ahogy a picike kis lábujjait próbálja a csaj összeszorítani … már áll is tőle a faszom. Kapnak még egy fenéklyukba pisilést és Sofa végig öklendezi az egész jelenetet, még azt sem viseli el, hogy a gecit lenyalja a tesója az arcáról. Pont mennie kellene már egy jó kis Premiumbukkake jelenetre, ahol 220 spanyol verné bele a szájába.

Hová lehet még ezt az őrületet fokozni ?

Volt egy újabb közös jelenetük szeptemberben, amivel felcsatolható Straponnal is bohóckodtak, majd megint pisit is kaptak, itt a strapon miatt nem is teszek fel képet, mert felesleges faszságnak tartom. De Sofa már fejlődik, a szájába lehet neki pisilni (de persze azonnal ki is köpi).

A legjobb szettjük viszont tavaly év végén jött ki ahol nem kímélik már végre annyira őket. Itt kap mind a két csaj DAP-ot, de azért ne számítsunk egy Veronica Leal szintre, begyömöszölik valahogy nekik a két farkat ők meg ordítanak fájdalmukban. Amikor aztán hagyják a DAPozást és úgy döntenek, hogy csak egy az egyben basszák őket, lesz egy olyan rész, amire még most is nehéz nem elélveznem, Sofa-t fogják és alulról kegyetlenül elkezdik baszni Anal Full Nelsonban. Egyem is meg a kis édes szétálló lábujjacskáit !!!

Kapnak még egy kis fenéklyuk-pisit, majd szép nagy adag geciket. Az egyik néger is, aki eddig a háttérben állt olyan nagy adagot lő, hogy élvezet nézni ahogy a két csajszit beteríti a sok geci.

Lehet nektek nem jön be, de én nem tudom megunni ezt a két csajt, szeretem a kis tini picsájukat és azt is ahogy nyöszörögnek, szenvednek, de mégis bevállalják a pénzért.

Sofa nagyon sokat fejlődött, bevállalt mindent már, de a jelenetből való kitekintgetés és a többi bénázása továbbra is megmaradt.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vajon tényleg testvérek? Sasha Paige és Sofa Weber közös jelenetek.