Loading
2024   /   jelenet

Top3 perverz dolog, amit Rebel Ryder csinált a szülinapi baszásán

2024.01.26.admin

Megszokhattuk már, hogy a drága eléggé “beteg” dolgokat is bevállal, de mégis mi az az újdonság, amivel egy ilyen szülinapi zsúron elő lehet állni és emlékezetessé tenni a harmincadik szülinapot ? Megmutatom nektek az alábbi videókban:

  1. pezsgő helyett megiszik 2 dl pisit egyből

Nem szarakodik a drága, és odaáll egy srác, teletölti neki a poharat, ő meg mind egy cseppig megissza. Jó kis in medias res basszameg …

Nézzétek videóban is :

Nem semmi a csaj és úgy elbánik a srácokkal, mint a pinty. A jelenet már magában eléggé monstre, ugyanis mindennel együtt a csaj 2 óra negyven percig tolja megállás nélkül (ha a zuhanyzást a pisik után nem számoljuk, de sokszor még ez is elmarad). Kap belőle mindenki egy picit, és baszhatja a seggét pináját, száját, amit éppen ér. Akinek meg pisiznie kell, nem kell kimennie, mert Rebel szája mindíg rendelkezésre áll. Tényleg nagyon durva, hogy alig megy mellé pisi, a csaj mindent megiszik mosollyal az arcán.

  • 2. Amikor ráhányja a faszra a tortát, amit megevett

Igen, pontosan ez történik, és a torta ráadásul élénk zöld színű is, szóval a látvány garantált.

Másfél óra után sem lankad a hozzáállása és amikor kitalálják, hogy egy baszott nagy 5 literes edényt töltenek meg pisivel, akkor örömmel ISSZA MEG MIND EGY CSEPPIG BELŐLE A PISIT !!! Egyébként is szerintem annyi mennyiséget megiszik mint még eddig senki sem egy olyan jelenetben ahol egyedül ő van 10 faszival ellentétben. Ha csak mindenki kiprésel magából egy fél litert akkor is 5 kibaszott liter !!

Aztán meg úgy döntenek, hogy benyomnak neki egy pár adag tortát a fenéklyukába is egy fecskendő szerű akármivel. Szerintetek kifingja és megeszi? Hát persze hogy meg. Aztán gond nélkül issza meg úgy a feles poharakból is a pisit, hogy csak a fogaival fogja húzóra. Közben van persze egy pár olyan aki nem bírja már tovább és elélvez, de a legtöbben az arcára tartogatják a cuccost. Meg is kapja mind a tízüktől, majd …

  • 3. A gecis arcát belenyomják a tortába, majd a tortás-gecis arcát lepisilik

Erről végül már csak a videót mutatom meg:

Összegzés:
Ha nem lennék ilyen önző simán adnék erre a jelenetre szétbaszva pecsétet, mert ez ez egyik legkeményebb és legdurvább 2 és fél óra, amit egy csaj elszenvedhet és még örül is neki. De nekem akkor is csak egy hatos hetes marad kinézetre és ezért pontoztam le. Cáfoljatok meg !
Szereplő csaj
70
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Pisi, geci
100
Reader Rating4 Votes
87
93
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top3 perverz dolog, amit Rebel Ryder csinált a szülinapi baszásán