Loading
2024   /   jelenet

Egy divat modell pályát vált: Novella Night úgy döntött, pornózni fog.

2024.01.30.admin

És milyen jól tette a szexi orosz csaj, hogy bevállal ezentúl inkább kemény anál baszásokat is, mert az egyik legszebb modell, akit láttam itt az NRX-nél és nagyon remélem, hogy nem áll meg az 1/1-es jeleneteknél, mert nagyon, de nagyon szép és baszható a kis fenéklyuka.

Ráadásul jó magas is a csajszi, vékony, pont elég nagy fenékkel, szexi cicikkel és (ami már csak nekem fontos) szép nagy talpakkal. Ketten voltak olyan szerencsések, hogy megbaszhatták a csajt, én inkább a Leo Casanova-s jelenetet mutatom meg nektek,

Egy kis softcore vetkőzéssel kezdünk, ahol az idomait csodálhatjuk a drágának:

Egy kis szopás (eléggé jól csinálja) után máris mehet az análozás neki. Szépen tágul, habár a magas sarkú még nem kerül le a lábikójáról sajna. A faszt is szopja, miután a fenekében volt, sőt még egy picike takony is kifigyel az orrából ahogy annak lennie kell.

Aztán profin beleül a faszba újra a fenekével. Leo már nem először csinálja ezt szerintem legalább 500 nőt kúrt így meg ebben a stílusban és habár nem a legnagyobb farka van, de legalább áll neki rendesen. Bassza a csajt mindenféle pózban (már mezítláb van a kicsike) ő pedig honfitársaihoz képest sokkal nagyobb élvezettel lovagol a faszban és mutatja meg a kitágult fenekét is.

A legvégén odatartja a baszható szép picsáját és doggyban lehet őt kúrni, persze fölé guggolós pózban, amit nagyon imádok én is, de rohadtul fárasztó !! Isteni hallani ahogy csattog a fasz tövig abban a csodás picsában a csaj meg csak nyöszörög alatta.

Simán baszható lesz a fenéklyuk kettő fasszal is és alig várom hogy a kis punciját is inzultálják, ha engedi 🙂

A másik jelenete is ugyanez volt, csak ott sokkal szarabbak voltak a fények, de az akció kb ugyanez volt neki. Repesve várom már a következő szettjét a drágának, jegyezzük meg a nevét: Novella Night !!

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy divat modell pályát vált: Novella Night úgy döntött, pornózni fog.