Loading
2024   /   jelenet

Kihagyhatatlan: Eden Ivy basined jelenete

2024.01.30.admin

Nemrégen csináltam egy fasza kis összefoglalót a Basined jelenetekről a társ blogunkba a Pornoloverre. Ott is írtam, hogy szerintem ez a Giorgio Grandi egyetlen megmaradt klassz sorozata és szinte bárki kerül bele alaposan meg lesz szadizva. Nem is nagyon vállalja egyébként be mindenki azt, hogy úgy basszák, hogy közben 5 liternyi pisiben fulladozik a feje. Eden Ivy pont ilyen és nemrégen csináltam egy alapos kis kibeszélőt a drágáról, amit ne hagyjatok ki és olvassátok el.

Furcsa, hogy még a Basined sorozatban nem szerepelt a csaj, de nem sokkal kell szintet lépnie, mert már mindent megcsinált, amit itt kell neki. Bemelegítésnek mindenki szépen sorba bassza és lekerül a hiper magas sarkú is róla, pedig milyen szépen tudott benne kitámasztani az análhoz. Egy pár kolléga szépen megnyalogatja – szopogatja a lábujjait is a csajnak, pont ahogyan azt kell !

Ez kb olyan neki, mint a hagyományos szexben a csókolózás, egyféle petting … Aztán ami jön már nem annyira tekinthető hagyományosnak. Nem olyan sok pisit kap, hanem inkább szopatni és baszni akarják a csajt, amit nem is csodálok. Szépen hagyja magát megDP-zni, miközben szopja az előtte lévő faszokat.

Nem is figyeltem igazán, hogy volt-e zuhanyzás szünet, de mostanában egyre több jelenetben kimarad és a pillanat hevében csak simán basznak tovább. Amit én bírok, tuti nem csinálnám, de bírom. Ugyebár Edenke nem vállal DAP-ot, amit azért hiányolok, de a DP is kiváló nála, legalább tutira a kis édes puncija is kap faszt. Amikor aztán kellően sok levegő gyűlik a kis picsájába nézzétek doggy-ban milyen hangosan fingja ki :

Nincs megállás persze, odamászik a nagy tálkához a csaj és egy fasz a fenekébe a többi meg sugárba pisil szemből a szájába. Elég látványos a cucc, főleg, hogy amikor épp nincs utánpótlás, akkor ő meg szépen lefetyeli a pisit a hatalmas tálból.

Aztán jön egy kis fürdése, majd mehet az akció tovább. Az összes még elérhető DP pózban basszák a csajt nem is győzök csinálni screenshotokat nézzétek milyen tökély a csaj :

A leges leg végét viszont videóban is látnotok kell, ahogy odacipelik és belerakják a 10 liternyi pisibe, majd jöhet a fenéklyukba pisilés és onnan kifingás. Minden pillanata faszfelállítóan tökéletes.

Szépen lassan mindenki gecijét megkapja a drága, majd jön amire megint kivertem a faszt, mégpedig hogy szépen szexi belecsücsül a tálkába és fejbe pisizik. Hihetetlen ez a nő !!

A saját pucér talpára pisi kifingós videó azért még belefér :

Összegzés:
Eden nem nagyon tud hibázni. Nekem már csak az a bizonyos DAP hiányzik, amit szerintem idén egészen biztosan be fog vállalni !! Akkor megkapja tőlem a Szétbaszva pecsétet.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
95
Pisi, geci
100
Reader Rating1 Vote
97
96
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kihagyhatatlan: Eden Ivy basined jelenete