Loading
2024   /   jelenet

Ha eljön a Karácsony a Legalon…

2024.02.01.admin

… többnyire tényleg ünnep, mert a legjobb orgia szokott lenni az évben a legnépszerűbb nőikkel. A tavalyi buli nagyon ott volt a szeren, de nem is húzom az időt, nézzük meg azonnal, hogy most mit alkotott kedvenc stúdiónk.

A Csoki Mikulás köszönt minket, majd jönnek a lányok kurvás karácsonyi ruhákban és sorban huppannak a Miki ölébe. Mindegyikük kér valami faszságot (unikornist, jachtot, bársony függöny, stb.), amire a Feka Clause csak pillázik és kérleli őket, hogy csak akarhatnak VALAMI mást is, „If you know what i mean” jelleggel. Persze jönnek a helyes válaszok, hogy egy vaskos faszt, és ahogy anno Tibi bácsi elintézte, rögtön megjelenik egy-egy szerszám, amivel mehetnek játszani.

El is kezdik a szopogatást, mindenki a maga habitusa szerint. Eden Ivy épp csak majszolgatja a makkot, míg az egyik új csaj, Lydia Black rendesen torkozik. Elsőként Rebel és Anna nem bír magával és ül bele a faszba, amíg a többiek csak políroznak.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy beszéljünk a csajokról. Öten vállalták be az ünnepet tavalyról (Anna De Ville, Baby Kxtten, Eden Ivy, Rebel Rhyder, Ria Sunn) és hat új (Mell Blanco, Leila Botwin) vagy korábbi visszatérő (Veronica Leal, Lydia Black, Luna Rival, Kristy Black) hölgyünk van. Fájóan hiányzik a csapatból Mina, aki a terhesszabadságát tölti és persze a szépséges Cindy Shine.

A szívóka után jön a segg- és a mellmustra szuperközelikkel. Szeretjük, és közben lehet találgatni, hogy épp kinek testrésze került elénk. Nem mindegyik olyan egyszerű, mint gondolnánk.

A rövid bemutató után mindenki a helyén marad és állva elkezdenek baszni, ami nem rossz látvány. Főleg, hogy itt is eltérő a lendület. Van, akit épp csak érzékien tolnak, mást viszont már most aprítanak (vélhetően seggbe). Idén úgy tűnik Veronica lesz , aki különcködik és viszi a showt Baby Kxtten helyett, mert már most squirtölni kezd.

videó:

A srácok kényelembe helyezik magukat, mindenkire ráül egy csaj és kezdődik is a galoppozás. Egészen hipnotikus a látvány. Az újak jobban mozognak, különösen a francia vöröske, Leila Botwin seggét nyúzzák rendületlenül. Utána prolapse mustra is van. Még nagyon az elején járunk, így hamar zárul a bazár, de azért a gyakorlottabbaknál tovább megmarad a féreglyuk.

Anna törökülésben csücsül a faszban, ami elég érdekes póz, viccelődnek is vele, hogy így szokott meditálni. Elhiszem, hogy neki egyetlen fasz már a megnyugtató kategória.

Jönnek a DP-k. Érdekes a kontraszt, hogyan basszák a fiatal Leilát és hogyan a régi motoros Riát. Meg hát a fogadó fél hozzáállása is süt a képernyőről.

videó:

A túloldalon magukat öklözik a csajok. Baby Kxtten látványosan élvezi a kezének bevarázsolását. Annának és Rebelnek viszont annyi, mint kesztyűt húzni ezekben a hideg napokon.

videó:

Aztán leművelnek egy érdekeset: összekapcsolódnak a prolapse-ukkal. Magic!

videó:

Az első DAP is Annával történik. Mondjuk neki kongott leginkább a picsája az ürességtől. Annyira, hogy két fasz közül az egyiket lecseréli egy kézre is. Ezt többnyire csajok csinálják, de ők is le vannak most foglalva, így az egyik srác tolja be a markát a haver farka mellé. De no para, hisz köztudott, hogy hardcore pornóban mindent lehet, nincs buzulás. Buzulás az nuku.

Zajlik a monoton reszelgetés, anál és DP. A többi csajszi ezek szerint nagyon a fináléra akarja hagyni a a dupla análozást, mert eddig se híre, se hamva. Egy-két izgalmas jelenet van, mint Veronica spriccelése is, amit vérprofin szabályoz. Elképesztő.

Baromira mellőzve van Baby és Ria. Nem tudom, hogy kimentek ebédelni, vagy cigizni, de nekem nagyon hiányoznak. Szerencsére kárpótol Leila kárókba húzása.

videó:

A csoportos análon azért ott vannak. Elég szexi a panorámakép, viszont a hab a tortán számomra Kristy, aki egy pillanatra kicsit kielégíti a BDSM iránti rajongásomat azzal, hogy kihúzza magát és hátra kulcsolja a kezét, ahogy egy rendes ribancnak lovagolni illik a faszon. Ráadásul az ő segge csapkod a leghangosabban, hallgassátok csak!

videó:

Felsorakoznak a piszoár nővérek és elered a Niagara. Meg egy kis smárolásgatás, amiből rögtön kitűnik ki gerjed a legjobban a kolléganőkre.

Elérkeztünk a végéhez, a srácok megömlenek. Nincs koncepció, csurran ahová csurran, többnyire a padlóra. Sok csajszi el is sunnyog a hátsó sorban és van olyan faszi, akit még Anna se tud a szájával kifacsarni ennyi kefélés után, ami a 2023 év legnagyobb rejtélye is lehetne. A sort a Mikulás zárja, akinek a fasza előtt úgy sorakoznak a csajok, mint ha a betlehemi jászolban gyönyörködnének. Legalább Nigga Clausenak zsákja tele van és rácsapja Rebel fejére.

Curt véleménye:

Nagyjából egyet tudok érteni a Simon kollégával, de azért én ennyire nem látom borúsan a jelenetet, de csak kb. annyi a különbség, hogy megtartom a gyűjteményemben, és nem hiszem hogy elő fogom venni bármikor is azért, hogy kiverjem rá. Luna Rival nagy csalódás számomra, annak idején nagyon bírtam a kis szőrös francia pináját, Mina nekem is hiányzik, Eden és Rebel is elég feledhetőek, és egy két látványos jelenet résztől eltekintve eléggé átlagos lett ez a jelenet, pedig annyi potenciál lakozik abban, amikor 10 csajjal baszhatsz sorban.

Összegzés:
Hatalmas nagy csalódás az év végére, a tavalyi backstages performanszhoz képest meg egyenesen tragikus. A jelenetek unalmasak, a csajok kihasználatlanok. Hiányzik a szenvedély, az őrültség, a dinamikus káosz, a dupla anál mindenkinél. Hiába dolgoztak itt is több kamerával, ha egyszerűen nincs mit venni, ami érdekes. Egyedül annak örülök, hogy Leila Botwin a látóterembe került ezáltal, de a cikk megírása után már törlöm is le a videót, mert 1 gigát se érdemel a merevlemezemen, nemhogy 10-et.
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
70
Fenéklyuk, gape
80
Pisi, geci
30
Reader Rating2 Votes
40
70
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ha eljön a Karácsony a Legalon…