Loading

Nézzük milyen jobbnál jobb csajokat baszhattak meg Angelo és a haverjai.

2024.02.02.admin

Nem egy rossz dolog lehet pornó színésznek lenni ezt már minden férfi tudja a világon és minden férfi el is játszott a gondolattal, hogy ezt én is tudnám csinálni basszameg, jobbnál jobb csajokat megbaszni és még pénzt is kapni érte. Angelo Godshack a meleg pornóban kezdte, aztán tért át a hagyományos vizekre, és régebben utáltam nagyon, mostanában elvagyok vele, de még most sem a szívem csücske, de a saját stúdió amit alapítottak a haverjaival legalább jól megkúrja a csajokat. Nézzük idén januárban kik jártak náluk.

Elég ha annyit mondok, hogy Veronica Leal kétszer is, szóval eléggé jó volt a merítés.

A tökéletes kolumbiai szépség kb 3 percenként elélvez és közben nyomja ki a fenéklyukát is, szóval minden másodperce kincs a jeleneteinek. Most is így tesz és elbánik a srácokkal, akik minden lyukát megbasszák heréig tolva a faszukat. Ezerszer leírtam és még ezer egyedjére is le fogom, hogy mekkora élvezet lehet baszni egy ilyen nőt, aki mindent enged, és még el is élvez amikor csak akarod.

Tökéletes jelenet, egy tökéletes nővel,. csak azért nem adok neki szétbaszva pecsétet, mert még mindíg várok valamit ami még ennél is több, pedig már nem létezik, de akkor is. Várom.

Egy Mia Trejsi nevű csajt húztak még faszra, de ez eléggé feledhető szett volt,

Niki Black is visszatérő alkalmazott Angelo-éknál, és nem nagyon van olyan hónap, hogy ne hozna ő is ki valamit. Mos egy páros jelenetet csinált Ivy Maddoxx-al. Elég átlagos jelenet lett ez is, pedig két jó csajról beszélünk és minden volt, aminek lennie kell, pisi és baszás és tágulás is bőven.

Egy szőke csaj a következő áldozat, Nathali Kitten, akit megállás nélkül basznak egy jó kis intenzív jelenetben. Brutál jó baszás ez, de nekem a csaj nem jön be, de aki az intenzív kúrást szereti az itt megtalálhatja a számítását, mert az van rendesen !

Egy brazil szépség a szőke Vivian Lola, aki ottani jelenetekkel kezdte, majd már itt forgat a cseheknél ő is. Naná, hogy bármit lehet vele csinálni és eltűri, ha 5 irányból ömlik bele a pisi a szájába, miközben kúrják a fenéklyukát. Olyan igazi brazilos teste van a csajnak, szép archoz a kelleténél kicsit nagyobb fenék társul és sajnos két rettenet csúnyára meg szilikonozott csöcs.

A lengyel 29 éves Coco de Vit volt a következő vendégük a srácoknak, akit 5-en támadtak meg. Akit a szokásos “rárontunk-és kifeszített karokkal megbasszuk” stílusban csinálják meg. Nem rossz kis jelenet, főleg, hogy vége a felétől már totálisan meztelen a csajszi.

A veronikás jelenetek mellett ez a csaj a legjobb magasan. Kicsit talán túl sokat néz a kamerába, élvezhetné jobban is a jeleneteit.

A második Verás jelenet előtt jön még két latin pina akik mindenféle többszörös behatolásokat szenvednek el. Emily Pink és Daniela Ortiznak nem gond a három fasz oda lentre és még mezítláb is vannak, szóval megér egy elélvezést ez a szett is, de egyébként semmi extra.

És akkor itt van nekünk újra a kis édes, aki megint ugyanazt hozza “csak” és mi megint el vagyunk ájulva tőle. Elég menő ahogy a csajra rontanak, felemelik a levegőbe és úgy, ott kezdik el baszni a seggét. Elé is élvez azonnal kb háromszor egymás után.

Ezt már videóban is látnotok kell:

A feszegetés már sok nekem, nem értem miért jó az, ha a karja mereven áll a csajnak és nem tud odafigyelni a pinájára, hanem arra kell, hogy ki ne törjön a végtagja, de mindemellett szenzációs továbbra is ahogy élvez mindenféle pózban bárhol és bármikor.

Élmény minden egyes jelenete, ahogy odatartja a picsáját a srácoknak, akik sorba járnak rá és csak kúrják, kúrják, és folyamatosan kúrják. A végén pedig a fenéklyukába élveznek sorban.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nézzük milyen jobbnál jobb csajokat baszhattak meg Angelo és a haverjai.