Loading
2024   /   jelenet

Mina terhes csöcseivel azonnal visszatért forgatni

2024.02.06.admin

A fene se érti ezeket a pornós csajokat. Ezer oldalt tudnék írni a vegyes gondolatokkal, amit érzek irántuk, de azt végképp nem értem, hogy miért megy feleségül egy ilyen bomba modell, mint Mina egy olyan faszihoz, aki évekig tolta a meleg pornót és szopta a faszokat. Ez minimum egy fintort szerintem most mindenki arcán megért.

Bo Sinn a becses férj neve és (remélem) közös gyermekük is megszületett, talán … de erre semmi bizonyítékot nem találtam, mert egyébként teljesen normális módon ezzel nem mutogatják magukat az instagramon. Mina egy pornós litván csaj, aki az egyik legjobb az egész oldalon és én arra tippelek, hogy ez a jelenet a szülése után készült, ugyanis olyan isteni eres csöcsei lettek, hogy azt kukkoltam az egész szettben, pedig még mezítláb is lesz a végére …

Próbáltam bizonyítékokat keresni, de kicsit összevissza van a dolog, mert ez a jelenete jött ki tavaly júniusban :

Aztán meg még előtte májusban pedig ez, ahol már láthatóan preggó volt a kicsike.

Most még nagyobbak a csöcsei és látványosan eresek is lettek, szóval arra tippelek, hogy megszületett a baba és már jött is vissza forgatni a kis édes. Mivel Angelo Godshack jelenete ez, ezért ő jön elsőnek és kezdi el baszni azon nyomban a csöcsös szépséget.

Majd jönnek a többiek is, és nincs ki a szája sem a faszból, egyet, szop, egyet meg ver, a fenekében meg ki be járnak felváltva a többiek. Aztán örömmel guggol oda középre és tátja ki nagyra a száját, hogy 5 oldalról érkezzen a pisi-zuhatag.

videó:

Úgy tűnik mintha nem lenne vágás, de van, amikor újra folytatják a kúrást. Mindenféle pózban basszák a drágát, és persze erőltetik nála a hármas behatolást is, ha már egyszer sikerült, gondolják mehet mindíg neki. Kicsit talán túl sok az arcába tolt farok neki, hagynia kellene csak végre élvezni is egy kicsit. A következő pisis rész után már VÉGRE meztelenre vetkőztetik !

A csöcsei mindenkinek nagyon bejönnek, nincs olyan, hogy ne lenne rátapadva legalább egy kéz. Aztán pucér Mina lovagol a faszban, illetve persze faszokban, mert duplázva csinálja. Megszámlálhatatlanul sokszor vertem már ki Mina kis talpikójára és most is ez a látvány, ami kicsinál, pedig nincs is neki annyira lábmodell szépségű lába, de akkor is szétnyalnám.

Kicsit talán a feneke lett nagyobb mint eddig volt, de a hasán aztán totálisan semmi “maradékot” nem látok. A geciket szokás szerint bátran fogadja, és a végén lefekszik a földre, majd lepisizik a kis testét.

Szerintetek is szült már Mina ?

Összegzés:
Top 3-as modell nálam továbbra is Mina, nagy kár, hogy a nagy hasával nem csinált videót, biztos kuriózum lett volna !
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
85
Reader Rating1 Vote
96
90
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mina terhes csöcseivel azonnal visszatért forgatni