Loading
2024   /   jelenet

Baby Kxtten és Rebel Ryder megőrülnek és szétöklözik és baszatják a fenéklyukukat.

2024.02.07.admin

Nem kell perverzióért menni a szomszédba egyik csajnak sem, és most közösen össze eresztették őket, amiből csakis egy egészen jó baszás sülhet ki nem igaz? Valamiért nálam egyik csaj sem top5-ös, de azért mindíg megnézem a jeleneteiket. A Top10-ben azért mind a ketten beleférnek és tudom, hogy sokatoknak meg a top kedvenceitek is valamelyikük.

Két részes az ópusz, az első részben csak öklözik és nyalják egymást (de hogyan!!!), a másodikban érkezik egy pár fasz is a fenekükbe. Ne hagyjuk ki az elsőt sem, mert azért eléggé bátran nyúlkálnak a picsájukba ebben is a lányok. Végre valahára láthatunk egy kis fenéklyuk nyalást is, aztán piff bemegy a csajnak (Kxttennek) Rebel ökle, és addig csapatja neki, amíg el nem élvez spriccelve.

Aztán persze visszakéri a szőke csaj is, amit kapott és beterpeszt a műszempillásnak, de neki már nem elég egy ökölke, hanem a csajnak a lábát akarja magának felnyomni, de előtt meg kell nyalogatni bizony azt a lábikót, szóval most a saját magam (és remélem más) örömére nézzétek meg videóban is, hogy szopja a lábujjait Kxttennek Rebel.

videó:

Aztán mikor a kis perverz Rebelnek már nem elég, hogy felnyomja neki inkább magának akarja irányítani, így szinte sarokig beleül és belemozog a lábfejbe, ami elég brutál dolog, feszítheti alaposan azt a drága fenekét. Nincs olyan fasz, ami erre képes lenne. Nagyon sajnálom, hogy Baby ezt nem kéri vissza a barátnőjétől, kíváncsi lettem volna Rebel lábára is seggnedvesen. Ő “csak” öklözést igényel, de ellenben szép nagyokat élvez szinte minden egyes alkalommal. Búnuszként van egy srác, aki belepisil közben a szájukba, és tök fura látni a farkát, hogy kókadt, azaz normális állapotú, leginkább csak merev farkakból szoktuk látni ezt a tettet.

A végére ráadásul Kxtten VISSZAVESZI a magas sarkúját (mi a fasznak ?????) és így kapnak még egy végső dupla öklözést és egy adag pisit is a torkukba. Persze jött a második jelenet, is, amiben az előszobában várakozók is beszállnak a buliba.

Kis mélytorok és análozás után máris megkapják az első adag pisizést is, de most már álló faszokból.

Egy pár ruhát levesznek, de még mindíg nem vetkőznek meztelenre 🙁 Természetesen csakis kizárólag DAP-ot kapnak egy ilyen öklözős-lábazós bemelegítés után. Ebben persze hogy Rebel viszi a prímet, aki olyan prolapse-okat nyom, hogy abba már csak Veronica Leal merne belenyalni, még Kxttennek is elég sok és csak a nyelvét érintgeti oda.

Hogy kötözködjek azt nem értem, hogy a kibaszott zuhany szünet után miért veszik vissza ugyanazt a ruhát ???? De utálom az ilyet, tessék pucér lenni basszameg … jó sokáig kell erre várnunk és kb csak az utolsó 10 percre dobják le végre a büdös necc harisnyákat magukról.

Prolapse rajongóknak kötelező a darab, Rebel hozza a fromáját, de a jelenet végére már Baby is majd’ megközelíti őt, olyan nagyokat nyom ki a picsájából.

Összegzés:
Igazi perverz és kellemesen beteg jelenet, amit a két csaj szenvedélye csak feldob és a látvány sem utolsó, ezért kapott ilyen tekintetben is maximális százalékot.
Szereplő csajok
90
Fenéklyuk, gape, prolapse
100
Szenvedély, baszás, nyalás
100
Pisi, geci
85
Reader Rating0 Votes
0
94
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Baby Kxtten és Rebel Ryder megőrülnek és szétöklözik és baszatják a fenéklyukukat.