Loading
2024   /   jelenet

Ria Sunn tényleg elpusztíthatatlan ? Két részes péppé baszásában bizonyítja ezt nekünk.

2024.02.13.admin

Egy eléggé neves csoporthoz csatlakozik ezzel a kis Ria (ria, Hungária), amit eddig Nicole Black, Sasha Beart, Eveline Dellai, Rebel Rhyder, Emily Pink vállalt csak be). Ria miután visszatért, olyan mintha mindíg be lenne dorogozva és szinte végig apátiával fogadja még azt is, amikor pisit kell kihánynia egy torokig ledugott faszra.

Giorgio Grandi persze a jelenet, ő viszi ezt a sorozatot így azokkal a srácokkal fogunk találkozni akik neki forgatnak, köztük a kis kedvenc Frankenstein fejű taggal is, akinek néha lecsúszik a parókája dugás közben. Felsorakoznak a srácok, és Ria kiválaszt közülük ötöt, aki torokba szopatja, majd egy bazi nagy tálba belepisiznek. Ezt mind megissza egy cseppig a csaj, de aztán azonnal le mélytorkoztatják, és vissza hányja a faszokra a csaj. Ezt azért nem mindennapi.

Riát nem igazán zavarja a dolog, hogy másfél liter pisi jön vissza a gyomrából a csöcsire és a hasára, de igazán talán még le sem ért oda lentre, olyan gyorsan fel öklendeztetik vele. Ez a legjobb az első részben sajnos, mert kúrják amúgy rendesen, de ú meg röhögcsél közben, amit kibasszottul utálok. Ez egy 5/1-es seggbe baszás ahol nem nagyon kellene nevetni a pózokon, meg hogy éppen ki be csusszan a fasz, hanem élvezni, vagy legalábbis megjátszani azt. Kap még egy pár pisizést, de az a műanyag tálas volt a legdurvább eddig.

És már el is érkeztünk a második részhez, ahol a többiek is beszállnak így lesz egy igazi gangbang, 10/1-es felállásban. Hátha itt már nem lesz ideje nevetgélni. Úgy szopja végig a 10 faszt mintha valami semmiség lenne, és a Sparban kellene a grill húsok között válogatnia sétálgat közöttük. Hát van egy két akciós kínálatú faszi benne, pld. én még az orrkarikás négert sem láttam eddig.

Aztán persze sorba basszák őt, és sorba is pisizik minden megy a szoki kerékvágásban.

Aztán így másfél óra basztatás és legalább három átöltözés után végre már meztelen is lesz a csaj, és így ül bele a dupla faszba a (nem is olyan) kis picsájával. Sajnos az apátia itt is jellemző rá, és a végére már unja és ki is fárad az egészben. Amit még érdemesnek tartok, az a legvége, amikor fejbe pisizik, megnéznék már végre egy olyan jelenetet, amit így kezdenek és így basszák tovább a csajt, hogy a sminkje szarrá kenődik.

videó a fejbe pisizésről:

Egyébként ezzel a poszttal hozom vissza a blogra a smiley-kat itt a cikkek végén, amivel egy kattintással is jelezhetitek a véleményeteket. Változás az eddigiekhez, hogy egyszerre akár többet is megjelölhettek. Persze továbbra is él a kritikáknál az is, hogy a ti százalékos értékeiteket is hozzáadhatjátok az én által adottamhoz.

Összegzés:
Számítottam arra, hogy csalódni fogok, és nem is csalódtam abban, hogy csalódtam. Unott fejjel csinálja végig a két órát a csaj és ami még ennél is bosszantóbb : nevetgélve.
Szereplő csaj
60
Szenvedély, baszás
10
Fenéklyuk, gape
75
Pisi, geci
90
Reader Rating6 Votes
72
59
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ria Sunn tényleg elpusztíthatatlan ? Két részes péppé baszásában bizonyítja ezt nekünk.