Loading
2024   /   jelenet

Végre valahára megkapja Eden Ivy a dupla anált a kis fenéklyukába?

2024.03.05.admin

Ez a nagy kérdés motoszkált bennem amíg csorgott le a torrent a gépemre. Direkt nem néztem meg az előzetest, mert nem akartam elrontani. Nektek sem akarom az élményt elvenni, szóval olvassátok el a posztot és a legvégére kiderül, hogy a kis Eden végre már nem DAP-szűz-e többé !

A partnerét se feledjük a jelenetből, ő az egyik régebbi kedvencem Lydia Black, aki mostanában mindenféle S and M cuccokban is szerepel, de szerencsénkre még itt is forgat azért néha. A régebbi tetovált-gót csajos galerihez tartozik, akiket azért szerettem, mert egyáltalán nem is gondoltál arra, hogy pinája van, de közben meg mikor levette a bugyit kiderült, hogy ő is ugyanolyan csaj, mint a többi más.

Már az elején is ahogy kis pózolás után a csajok megöklözik egymás fenéklyukát brutálisan faszfelállító dolog. Kegyetlenül izgató ahogy Eden picsája öklözhető és cuppog Lydia öklétől.

Ezt mindenképpen meg kell néznetek mozgóképben:

Kicsit egy műanyag fasszal is bohóckodnak, de végre jönnek az igaziak is.

Kis fenékbaszás után jön egy pisilős rész, ami megint csak klassz lett, kivéve, amikor a Perverse Familys srác úgy gondolja, hogy ő mos szájon csókolja Eden-t miután szájba pisizte három másik faszi 🙁

Szerencsére gyorsan lekerülnek a magas sarkúk és meztelenül basszák a csajokat tovább. Eden-t DP-ben, Lydia-nak már be-be figyelget a DAP is.

Nincs hiányérzetem, főleg amikor Eden bepucsít a bárszéken, és a fenekéről csorog a pisi a másik csaj szájába, aki simán megissza azt kortyonként. Kibaszott izgató, ahogy a csajok mint a mennyi mannáért úgy rajonganak a pisiért és egymás elől isszák meg, miközben faszt is szopnak. Ezt már nem lehet anélkül nézni, hogy ne verném a faszt.

Fejjel lefelé kifordítják a csajokat és így kúrják őket. Ez egy kurva jó póz, lehet tulajdonképpen fentről lefelé baszod a csaj picsáját, kipróbálnám nagyon ! Aztán meg egymás fenekére ülnek és így lehet lyukról lyukra tenni nekik a faszt.

A geci-pisi vég is kihagyhatatlanul jó lett. Először kap mind a két csaj egy-egy adag gecit a fenéklyukukba, amit hangosan finganak kis, majd jöhet a szájba élvezés, aztán egy kis pisivel öblítik le mindezt szexi mosollyal az arcukon.

Összegzés:
Sajnos, vagy nem sajnos, de nem lett meg a kis kedvencünknek a dupla anális behatolás, de egy ilyen szexi és szenvedélyes IGAZI jelenetnél ez (nekem legalábbis) nem is hiányzott. Nem sokon múlt a Szétbaszva pecsét !!
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
100
Reader Rating1 Vote
100
98
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre valahára megkapja Eden Ivy a dupla anált a kis fenéklyukába?