Loading
2024   /   jelenet   /   kibeszélő

Vivian Lola, a szőke brazil modell, aki kiválóan tágul és bármit bevállal. Kibeszélő videókkal.

2024.03.07.admin

Ha azt mondom nektek, hogy brazil modell, akkor egészen biztosan nem egy ilyen szőke csaj ugrik be nektek. Ne általánosítsunk, van ott mindenféle bőrszínű és hajú ember csakúgy mint bármely országban 2024-ben, gondoljunk csak arra, hogy a brazil foci válogatottban is vannak szőkék, lásd Neymar de Santos de Silva Juniorra …

Vivian Lola eléggé gyorsan át lett importálva ide Prágába és most már itt forgat. A brazil stúdiók kiváló betáplálói lettek a Legalnak és sok csajt szállítanak, akik több pénz kereset reményében átjönnek és itt forgatnak. Simon kurva jól leírta a jelenleg üzemelő stúdiókat a Pornoloveren, totálisan egyet tudok bele érteni, van ezeknek a latinos jeleneteknek is egyfajta bájuk, ami miatt gyűjtöm én is őket (izzadtság, és egyfajta amatőrizmus lengi be őket.)

Mutatok egy pár kitágult picsájú képet a csajról, amiket még ott csinált:

Igazság szerint én fel se figyeltem volna a csajra, a nem jön át ide turnézni, olyan tömeg átlagosnak tűnt nekem, pedig a karácsonyi orgiában is szerepelt.

Aztán ha jól emlékszem január volt az, amikor már Angelo Godshack-ék baszhatták a cseheknél. Tulajdonképpen mindent megcsinálnak vele, ami hárombetűs rövidítés. Beszéljenek inkább a képek, és végre rendes 5 irányból érkező pisi zuhatagot is kap a drága, amit mosollyal visel el.

Majd pár nap múlva persze Giorgio Grandiék is beavatták, ahol négy néger dolgozta meg és pisit is fingott a fenéklyukából, amit persze meg is ivott.

video:

Az egyébként egészen félelmetes, hogy a smink mennyire más csajt varázsol a csajból, nekem így ilyen módon kisminkelve sokkal jobban tetszik, mint amilyen még Dél-Amerikában volt.

Angelo-ék nem hagyták ezt annyiban és visszahívták még egy 6 fős gangbangre. Nekem nagyon bejön a csaj, az elbaszott ronda csöcsivel, a combján lévő kis sebhellyel együtt is. Igazi latinos baszható feneke van, lehet neki adni alaposan a baszást. A feszítős stílusban kúrják meg a srácok, amikor mindenkinek van egy-egy feladata. Ezt én nem nagyon szeretem, jobb az mikor csak rájárnak a picsájára egyesével, de akkor alaposan megkapja a baszást.

Nézzétek azért a végén, hogy csobog a szájába sok irányból a pisi és a végén a drága csak úgy simán nyel egyet.

video:

Aztán jött egy kibaszott jó beteg két részes jelenet Katsaros kisasszonnyal, amivel engem végképp megvett a kis szőkeség. Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy összeengedték a kis kedvencünkkel.

Az első felében csak öklözik egymást és egyéb csintalanságokat művelnek. Pld. ahogy lepofozza a brazil csajt Katsaros kisasszony nálam azonnali kőkemény erekciót okoz.

videó:

Végre valahára valaki, aki szagolja a fenéklyukat !!!! Kaitlyn ebben is látszik, hogy igaziból és élvezetből csinálja, így van így kell ezt csinálni basszameg ! Akkor látszik igazán a nagy különbség, amikor a másik csajnak kell nyalnia, és öklöznie Kaitlyn-t, csak ímmel-ámmal teszi azt, miközben a fekete hajú csaj úgy issza meg a pisijét a másiknak, hogy előtte megszagolgatja azt.

Van amikor fogja magát a csaj fölé áll és szájba pisili, majd a pináját is kinyalatja utána vele. Nem szeretem az öklözős szetteket, de ez eléggé jó lett, főleg, hogy a srácok amikor éppen úgy gondolják bejönnek a képbe és szájba pisizik a csajokat. Állat.

Jja és azt el ne felejtsem, hogy nincs mosakodás, amit én már réges-rég izgatónak találok, hanem pisis arccal vágás nélkül megy tovább szinte végig minden. Aztán persze maradnak a lányok és érkeznek hozzájuk a kint várakozó kemény farkú srácok is.

Kicsit basszák a két csajt, de az igazi őrület akkor jön el, amikor szájba pisilik őket, majd Kaitlyn úgy gondolja, hogy jó móka lesz a lenyelt pisit visszahánytatni a másik csaj arcára és szájába. Aztán a földől is felnyalja, majd átköpi a szájába, de aztán jön a szakállas kopasz és elviszi a show-t ezzel a mutatvánnyal.

videó:

Itt már lesz egy kis törölközéses szünet, majd megy a baszás tovább. Mind a két csaj mezítláb van, szóval nekem újra kötelező lesz kiverni erre a jelenetre, mire megírom ezt a posztot. Jó a szőke csaj is, de Kaitlyn teszi tökéllyé ezt a jelenetet a maga kis perverzkedéseivel, mikor minden alkalommal benyal Vivian-nek, amikor kijön a fenekéből a fasz (és persze a faszt is megkóstolja), vagy a lábát nyomja le a torkán, vagy éppen csak ordít, miközben DAP-ot kap. Néha belepisil a másik csaj szájába, vagy belehányja a már éppen lenyelt pisit.

Vivian mosolyog, nem zavaróan, legtöbbször bugyután, de közben meg ott van alatta az a porrá tágított picsa, szóval jó az összhatás. Egyem is meg a két kis barátnőt, olyan cukik együtt.

Éppen ma jelent meg a csajszi legújabb jelenete, amiben kihasználják, hogy hasonlít a drága Margot Robbie-ra. Látom forgatnak vele szinte minden nap, én még egy jó kis Basined részt azért megnéznék vele.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vivian Lola, a szőke brazil modell, aki kiválóan tágul és bármit bevállal. Kibeszélő videókkal.