Loading
2024   /   jelenet   /   kibeszélő

Egy éves jubileuma van Kicsi Chloe-nak, a 19 éves venezuelai csajnak. Nézzük hová fejlődött ez idő alatt.

2024.03.12.admin

Pont alig múlt 18 a kicsike, amikor beválogatták a brazilok és ráengedtek egy nagy faszú négert a 40 kilós kis csajra. A napokban jött ki a legújabb jelenete, amiben már persze hogy Giorgio-nál forgat a csaj.

Az anált azt még csak-csak elviselte a csaj, de a pár nap múlva esedékes DP, már nem annyira volt a kedvére való :

Kit érdekel, mikor ilyen jól tágul az a dél amerikai latin kis picsa. Aztán meg máris jött a gangbang a csajnak, deitt az összes rákfenéje kijött ami ezeknek a videóknak ki szokott, túl exponálás rossz kamera kezelés és ráadásul egy félig kinti felvétel is volt ez, szóval nem lett egy nagy szám.

De legalább mezítláb volt a drága. Aztán megvolt neki az első pisis jelenete is, de ott tudjátok hogy csinálják: nincs ám pisi szünet vagy bármi, úgy lepisilt testtel kúrják tovább a csajt vágás nélkül. Ezt én bírom tulajdonképpen 🙂

Szegényke, ha már egyszer megcsinálta, akkor meg kell neki mindíg is. Mutatok egy videót, ahol a pisibe nyomják a fejét, leöntik aztán szopja tovább a faszokat:

MI lehet még, ami nem történt meg a csajjal? Hát persze, hogy a DAPozás ! Meg is kapja egy ünnepélyes szülinapi gangbangben:

Megkapja a DAP-ot is a drága, ami persze hogy fáj neki, de a kamera kezelés az megint csak nem egy Hoyte von Hoytema. Kap még gecis sütit is a csaj, de valahogy olyan prosztó minden és nem a maga szexi módján, hanem olyan nem is tudom … igénytelenül.

Hagyjuk is inkább az ottani forgatásait, nézzük miket csinált itt Prágában. Rasszilag a csajszi maradt a négereknél, amúgy is az fizet a legtöbbet, főleg, ha pisivel kombináljuk.

Ha cringe részletet akartok nézni akkor ezt ajánlom megnézésre, a faszi szerintem a Marvel univerzumban képzelte hirtelen magát, de a másik sem semmi, amint éppen kinéz a fa mögül egy sárga zakóban.

Jó kis jelenet lett ez, de ne várjunk keménységet a néger srácoktól, leginkább az a kemény bennük, hogy nagy farkuk van és torkoztatják a csajt, hogy öklendezzen. Kap persze DAP-ot és DP-t és az élvezetnek a legkisebb szikrája sincs benne továbbra sem, csak végig csinálja a jelenetet.

Aztán pár napja megint egy új szett ami nagyon hasonlít erre az előzőre. A pisi itt sem maradhat ki, de végre valahára totál meztelenül van a kicsike.

Ebben a jelenetben élvezi a legjobban a baszást, vagy csak simán beletanult abba, hogyan mutassa azt, hogy élvezi. Kíváncsi leszek a jövőjére és nagyon várom, hogy más stúdiók is átvegyék, mert ezt a szépen táguló kis picsát alaposan heréig bevágva kell megbaszni és értem én, hogy látványos a nagy faszokkal együtt szerepeltetni, de egy jó kis kemény baszás jobban állna neki.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy éves jubileuma van Kicsi Chloe-nak, a 19 éves venezuelai csajnak. Nézzük hová fejlődött ez idő alatt.