Loading
2024   /   jelenet

Nicole Love szülés utáni jelenetei. Isteni szépek maradtak a csöcsei és a pinája továbbra is az egyik legnagyobb amit valaha láttam.

2024.05.08.admin

Már a Pornoloveren írtam arról, hogy mennyire klassz, hogy visszatért az egyik kedvencem, és ott hívta fel a figyelmemet szerzőtársam arra, hogy ő is szülés után van, mint a másik favoritom; Mina. Annyira elvonta a figyelmemet a pinája, hogy ezt igazából észre sem vettem, de a mostani három jelenete során, amiket ki fogok elemezni, erre is tekintettel leszek 🙂

Még 2018-as cikkek is vannak a csajról, szóval nem ma kezdte a drága. És itt a blogon is egy Szétbaszva posztot is kapott, amiben Francesca Dicaprio volt a partnere (régi szép idők).

Természetesen pisis jelenettel jövök tőle elsőnek is. Sorba állnak a srácok egy perc után már basszák is őt. Először a tökély pinájába, majd egyből a fenéklyukába teszik át a faszt. Néha még egy pofon is elcsattan, majd egyből megy neki a DP. Megállás nélkül basszák az összes lyukát és persze a duplázás sem okoz gondot neki egyik lyukba sem.

Aztán beül egy kis medencébe és ömlik a szájába a pisi. Isteni a látvány :

videó:

Aztán nem rázódik vissza a baszásba olyan gyorsan a drága, pedig adagolják neki megint keményen, ahogy csak odaférnek a fenéklyukához és a hatalmas pinájához.

Talán a végére kapja el a fonalat, de abban igazat adok neki, hogy nem lehet annyira kellemes érzés, mikor 3 90 kilós faszi helyezi rád a testét, és még ki is vagy tekerődve, de totál. A csöcsei viszont továbbra is lógnak, csattognak, ahogy basszák. Imádom az eres melleket és a nagy mellbimbókat, annyira szopnám neki, hogy elélvezne tőle. Minden pózban van minimum egy kéz a csöcsein, mert nem lehet nem markolgatni azokat a melleket. A legvégére a picsája alaposan amortizálódott lesz és ő is nagyon kifárad. Egyem meg a kis szívét.

Nincs megállás, áttérünk márciusból áprilisra. Itt segédkezett a drága Isis Diamond szétöklözésében, majd jött ugyanezekkel srácokkal egy újabb jelenet.

Sajnos ez nem indul olyan klasszul mint az előző szettje. Ugyanis egymás mellett ülnek a faszik akiknek a farkába ugrálna át seggből pinába és vissza, de olyan kibaszott kicsi a kanapé, hogy inkább csak szenvedés az egész.

Kicsivel több mint 2 teljes óra a jelenet, szóval bőven van ideje a srácoknak megbaszni ezt a kibaszott jó nőt. A hármas bohóckodás után szépen sorba állva is basszák és végre kúrás közben is szájba pisilik, amit gond nélkül és örömmel fogad.

Megállás nélkül megy neki a baszás, állva is kúrják DAPban és hála a magasságosnak a szétpisizett harisnya is lekerül és teljesen meztelen lesz Nicole.

Megint csak a szájba pisizést vágtam ki nektek videóban. Kurvára szexi ahogy a kis meztelen talpai ott kalimpálnak miközben szemből a szájába pisilnek és a fenéklyukát meg tágítja egy-egy hatalmas fasz.

videó:

Ebben a jelenetben a lepkepina totálisan pihenőre van rakva, csakis a fenéklyukát használják teljes 130 percig. Én azt mondjuk kicsit nehezményezem, szeretem néha azért ha a pina is kúrva van, főleg egy ILYEN!

Ennyi idő után már Niki is fárad, és szerintem már várja, hogy lenyelhesse a geciket és vége legyen a jelenetnek. Nem sokan bírják ezt a kiképzést, két óra azért elég kemény, főleg, hogy ebben vannak még azért zuhanyzós és tutira cigi szünetek is.

És akkor jön újra és újra negyedjére a tripla anál, a mélytorok és a beleülős DAP is. Ebben is a fenéklyukába engedik a srácok a gecit. A végére már szánom a csajt, még beleültetik a baba medencébe és lepisilik, majd mehet aludni. Szerintem elégetett vagy 1500 kalóriát a jelenet alatt.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nicole Love szülés utáni jelenetei. Isteni szépek maradtak a csöcsei és a pinája továbbra is az egyik legnagyobb amit valaha láttam.