Loading
2024   /   jelenet

2 és fél órányi vágás nélküli, folyamatos anál baszás Mina-nak, aki pár hónapja szült.

2024.05.13.admin

Nagyon jó új sorozat, ez a szadizás, ami alatt vágás nélkül 2 és fél órán át basszák a csajokat. Hát naná, hogy erre kiváló alany a kis édes Mina, aki ugyebár nemrégen szült és a szülés után átalakult a teste, megnőtt mind a két csöcse (főleg a jobb) és a fenéklyuka pedig még tágabb lett.

Kap is most hármas anális behatolást is a csaj, meg mindent, szerintem csak egyfajta dolgot nem: pina baszást. Kis szájbaszás meg 1/1 análozás jön, ami másoknak soha az életben nem megvalósítható, Minának azért ez elég alap. Menjünk is inkább arra a részre, amikor basszák és szemből meg a szájába pisilnek.

A durva a jelenetben az, hogy nincs a fenéklyukának pihenés egy pillanat sem, mert egyfolytában van benne egy fasz és bassza. Akinek van kedve az odakerül és szépen szájba pisili, majd a sor végére áll és újra baszhatja őt.

Persze hogy folytatódik a baszás most már dupla fasz kerül a picsába. Majd persze hármat is belegyömöszölnek, de ez már eléggé erőteljesen homoerotikus, szóval ha három férfi feneket akartok nézni premier plánban, akkor ez a ti részetek (nem akartok!)

Átlépjük a bűvös egy órás határt és egyre jobban amortizálódik az a fenéklyuk, amit már nem is nevezhetünk annak, sokkal inkább egy kibaszott PICSA.

Aztán még egy kitekert póz jön, amiben megint csaj szájba pisilik Minát.

Nézzük meg videóban is :

A nézését soha nem fogom tudni megunni, ahogy harapja a szája szélét a drága. Úgy basszák, hogy meg se törlik a pisis fejét és az arcát. Aztán szadizzák még egy kis duplázással, majd bepucsít és így járnak rá szépen libasorban várakozva a szét tágult amortizálódott fenéklyukára. Mindenki baszhatja a picsáját, majd meg kell mutatniuk a kamerának mennyire tágult kis a kis pulzáló picsája. Egyébként is imádom az ilyen fölé guggolós seggbe baszást. Nem tudom ti próbáltátok-e már, kegyetlenül fárasztó, utána még egy egész délután remeg a lábam.

A legvégén már csak “kong” benne a faszuk a srácoknak, váltanak is inkább pózt. Kúrják még hátulról egy széken szájba pisizve szemből, aztán meg a beleülős DAP és a hármas TAP se maradhat ki, de ez már inkább csak gyömöszkölés.

Azt nem értem, hogy azt a buzi tetves fehér harisnyát miért hagyják még végig rajta ??? Látni akarom a talpait ! Nincs megállás a baszásban egyébként csoda hogy még nem élveztek el a srácok is, Mina picsája is bírja, de már tiszta lila :

Így a szépen legecizett fejére megy egyből a pisi amibe persze hogy nyakig belenyomják a fejét Minának.

videó:

Összegzés:
Ezer jelenet után se tudnám megunni ezt a csajt. Az "új" csöcsei és a lilásra baszott hatalmas nagy fenéklyuka megint csak új színt hoz a jeleneteibe.
Szereplő csaj
100
Fenéklyuk, gape
100
Szenvedély, baszás
95
Pisi, geci
95
Reader Rating5 Votes
31
98
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    2 és fél órányi vágás nélküli, folyamatos anál baszás Mina-nak, aki pár hónapja szült.