Loading
2024   /   jelenet   /   kibeszélő   /   kiveséző

Nem szép nők, de baszhatók. Ebből a típusból mutatok most nektek négyet. Az egyiket nagyon megbasznám !!

2024.05.28.admin

Biztosan a ti ismeretségi körötökben is vannak olyan csajok, akik nem indulhatnának egy modell szépség versenyen, de kegyetlenül megbasznátok attól még őket, vagy olyanok akikről akár tudjátok, is hogy kegyetlenül jók az ágyban.

A Legalporno-nál (sajnos, vagy nem sajnos, mindenki döntse el maga) az idei évtől egyre gyakoribbak lettek a – hogy is mondjam csak – átlagos csajok. Ezek között van sok kiélt kurva is, de van olyan kiélt kurva is, aki viszont nagyon jól tud baszni, ezekből válogattam most nektek egy kis négyes csokorral.

Angie Bloom

A 32 éves kanadai csaj idén debütált nálunk két jelenet részletet mutatok meg tőle. Az első egy vágatlan, amiben tényleg csak megtörölközik a testét borító pisitől és mehet is tovább a baszás.

Egyébként lehetne sokkal több ilyen no-cut jelenet, én legalábbis bírom ahogy a szünetekben beszélgetnek, vagy éppen isszák a két liternyi vizet a faszik, hogy legyen mit kipisilni. A csajt mindenféle módon meg lehet baszni. Beszéljenek inkább a képek helyettem:

Amint látjátok eléggé erőteljesen prolapse és squirt képes is a csaj, szóval látványosságokban nincs hiány. A második jelenetében kétszer ennyi férfival kell elbánnia, ami nem igazán okoz neki gondot. Prolapse fanoknak kötelező a cucc.

A legvégén megmutatom, ahogy széthugyozzák a fejét :

videó:

Másodiknak egy olyan csajt mutatok akire azért nem mondanánk, hogy csúnya, és eddig két jelenete jött ki, fogjuk rá, hogy egy jó erős 7-es a 10-es skálán.

Georgia Koneva a csaj neve és 28 éves francia modell.

Már az első szettjében is bevállalja a szájba pisit, ami nem is annyira ásványvizes, hanem kicsit “sörös”, de ez nem nagyon zavarja a csajt. Sőt aztán a földre is pisilnek és onnan is felszippantja egy szívószállal !! Ez azért elég durva, ilyet még Anna De Ville-től sem nagyon láttunk. Egyébként egy soros DP-t kap “csak”, de az már most is látható, hogy eléggé bevállalós.

Ezt fel is ismerte Giorgio Grandi is, aki azonnal szerződtette is a csajt és betolt neki a srácokkal egy DAP-ot:

Egy nagyon friss csajszi a következő Amerikából. Sophia Burns. Nekem totálisan az ellen típusom, az utcán se fordulnék meg utána. De amikor a szájba pisilés után a tokrára nyomják a faszt és vissza öklendezi azért elgondolkozom, hogy alaposan és kegyetlenül megbasznám. Egy jelenetem van csak tőle, pont ez a mélytorkozós. Baszni nagyon átlagos, de a szopási tudománya ez eléggé rendben van !

Mutatok róla persze videót is:

A végére ismét egy Milf-et hagytam, akinek ha jól számolom egyetlen egy jelenete volt még csak a Legalon. Nagyon hülye neve van: Albaan. (Szerencsére nem a doktor, aki mostanában Magyarországon haknizik.) A magas vörös csaj két nagy néger faszt kap a picsájába, nézzük hogyan fogadja őket.

Kis baszás után jön a kötelező pisizés, amit nem fogad a csaj kitörő örömmel:

Nem is igazán tudom mi a jó ebben a nőben, mert nem is élvezi a baszást és még csak bénán is játssza azt el. De nem tudom – megbasznám és kész. Főleg a végén szexi ahogy végre lekerül a talpairól a magas sarkúja … aztán vissza vetetik vele, hát komolyan mondom …. 🙁

De enged mindent, a fenéklyukába pisilnek, aztán oda is élveznek, kifingja és nyeli a gecit is. Csodálkoznék, ha nem találkoznánk vele hamarosan valami sok fős gruppenben.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem szép nők, de baszhatók. Ebből a típusból mutatok most nektek négyet. Az egyiket nagyon megbasznám !!