Loading

Belle Claire & Vinna Reed

2015.11.16.admin

Girogia Grandi menő csávó, jó cuccokat rak össze a Legalpornonak csehországban. Itt is van nekünk az előző hétről kimaradt egyik legjobb jelenet, melyben a DAP queen Belle (22) és Kristal (Vinna 25) jönnek össze egy órácskára.

Kis smárolás után a kameraman nyomja be a csajok seggébe a vibrót, amit eléggé utálok, inkább nyalják egymás fenéklyukát, mint egy pulcsis kéz nyúlkáljon a képbe. Természetesen 15 perc után már basszák is őket keményen análba, csak semmi pinázás. Belle a tágulósabb, de a másik csaj is simán tűri a segg tágítást.

Double addicted a jelenet címe, nem hiába Belle pináját dpben is békén hagyják és kap dupla behatolást, de nem punciba, hanem seggbe mindkettőt. Mondjuk az egyik fasz az kb kisujjnyi vékony, szóval elég jól becastingolták a tagot 🙂 Kúrják a dupla análos ratyi pózban is, amikor egymással szemben ülnek a tagok (!!!), még a golyólyuk is összeér baszmeg !!!

double_addicted_belle_claire_kristal_caitlyn_atom_conspiracy_3on2_dpdapgapes_ball_deep_anal_cumswapping_gio093_21-20-41.JPG

(tovább…)

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Belle Claire & Vinna Reed