Loading

Nina Haven esete a mexikói maffiával

2015.12.30.admin

A kis drága ruszki csajka most a nagy barna farkú négyest fogadja. 29 éves korára már veteránnak számít, nagyon sok jelenetet forgatott már a cégnek, sok mindenbe belekóstolt. Ebben a jelenetben végre a csodás talpacskáit is beleveszik és rá is élveznek végre a végén.

Az egyik legjobb baszás lett idén szerintem.

Kicsi pózolás után szerencsére már az elején ledobja magáról a tűsarkút és végig mezítláb lesz. Dildózza a fenekét miközben máris gyönyörködhetünk a lábaiban, majd érkeznek a srácok négyen. Azért nem semmi érzés lehet ilyenkor a jelenet elején, hogy bazdmeg, ezt a szuper csajt most péppé fogom baszni, azt csinálok vele amit akarok, seggbe kúrom egy órán át …

A jelenet címe is a massive cocks, tényleg masszív faszokat kell szopnia a kis 29 éves picsának. Nyomják is rendesen a torkába, majd már pár perc után basszák is a kis seggét. Felváltva basszák sorban seggbe aztán persze kap dupla behatolást is. Biztosan utasításba kapta, hogy a kamerába kell néznie kötelezően, mert még fasz szopás közben is ezt teszi. A talpai közben istenien ringanak, amikor alulról van megtolva csodás látni a fenéklyukát és a két isteni lábat. Anal full nelsonba is kapja, ahol ismét csak főszereplők a talpai.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nina Haven esete a mexikói maffiával