Loading

Az Inside sorozat – Sofie Goldfinger

2016.03.10.admin

Általában nagyon unalmasak és egyhangúak szoktak lenni a pornózás előtti-utáni interjúk. Ezek alól talán a sexually broken cuccok a kivételek, Ott jó látni a leamortizált fejeket.

Egy viszonylag új sorozat indult be a Legalon, ez pedig az Inside …. Arwen Golddal kezdtünk és most Sofie Goldfingernél tartunk. Volt közben ugye a magyar vonatkozású Mira Cuckold-os rész is, de az szerintem rendhagyó volt. Igen jó látni, ahogy Giorgio dumálgat az orosz kiscsajjal, kérdezgeti a magánéletéről picit, van egy kis sírás is. Aztán meg úgyis tudjuk, hogy kőkeményen szét lesz baszva.

Jókat mond a csaj, mikor pld. azt mondja nem érti miért izgulunk a gape-re azaz a széttágult fenéklyukakra. Erről hosszasan elbeszélgetnek.

A jelenet egy olyan erős közepes egyébként, rutinmunka a 20 jelenetes csajnak. Én személy szerint a gapefarting slutsost, a Goldies jelenetet, és azt amikor a nagypinájú Taylorral vannak együtt, sokkal jobban szeretem.

inside_sofi_goldfinger_discover_the_truth_about_the_controversial_russian_starlette_4on1_dap_gaps_dp_etc_gio150_480p_21-51-28.JPG

(tovább…)

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az Inside sorozat – Sofie Goldfinger