Loading

Clockwork gang: Ria Sunn

2016.11.04.admin

Végre végre végre! Imáim meghallgatásra találtak és van végre egy olyan sorozat, amit folytatnak és nem csak elkezdik és abbahagyják a jó kis sztori vonalat. A már említett és kielemzett Mechanikus narancs “paródiáról” van szó, aminek már jön a is a második része, a főszerepeben (Belle Claire mellett) most Ria Sunn !!!

Ria barnára változott és ellenben más társaival, akiknek pont az ellenkezője jött be, azaz beszőkültek, neki kifejezetten jó ez a természetes hajszín. Szép alaposan meg lesz ám baszva, abban biztosak lehetünk; nézzük is :

A sztori már elég elcsépelt, de a szép fényképezéssel még most is el lehet adni, főleg egy ilyen karizmatikus nővel ,mint a kis kedvencem: Belle Claire. Szóval a már megismert csapat újabb bevetésre indul, valami drog-szerű akármit csöpögtetnek egymás szájába, aztán betörnek Ria Sunn és pocakos férje házába, aki éppen meccset néz. Hát azért ilyet már láthattunk ezeret, de szépen meg van csinálva ám, szóval ne keseredjünk el. Ria-n atomszexi kezeslábas van, ami remekül szétszaggatható.

legalporno_ria_sunn_gets_the_clockwork_gang_belle_claire_rules_again_gio272_10_30_16_mp4_20161102_132414_835_1.jpg

(tovább…)

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Clockwork gang: Ria Sunn