Loading

Crystal Greenvelle és Luca Bella (videóval)

2017.07.07.admin

Szinte mindegyik dupla részes GG jelenet kiemelkedően jó, habár én nem minden esetben tolnám ki két részesre ezeket. Crystal Greenvelle-t egyébként sem hagynám ki semmi pénzért, most meg két órán keresztül is élvezhetem őt. A partnere Luca Bella, akit úgymond a tapasztalt Crystal bevezet az élet rejtelmeibe. Láttuk már ilyet, de ezt a párost még biztosan nem.

A jelenet címe: Teens is control. Gondolom arra utal, hogy fiatalabb csajok MILF korabeli nőket “irányítanak”, mert Crystal ugye még csak 20, Luca pedig 27 éves. A control az első részben abból áll, hogy pici vetkőztetés után megérkezik Mike Chapman és jól megbassza Luca Bellát, Crystal és a többi tag pedig flegmán figyelik az eseményeket hátulról. Többször írtam, már, hogy bírom az öreget, jó szenvedélyes most is, könnyesre szopatja a csajt, majd simán hátulról seggbe kezdi baszni őt. Simán teszi seggbe hátulról a drágát, és tágítja profin a fenéklyukát.

_legalporno_teens_in_control_crystal_greenvelle_over_luca_bella_part_1_gio400_02_07_2017_rq_mp4_20170703_221454_276_1.jpg

(tovább…)

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Crystal Greenvelle és Luca Bella (videóval)