Loading

Hogyan lehet elbaszni egy jelenetet …

2017.10.19.admin

Mert, bizony el lehet itt a Legalnál is és erre sajnos minden héten látunk egy-egy kiváló példát. Az Interracial Vison stúdió filmjeire gondolok. Csak mint gyűjtő és rajongó szedem le e jeleneteit és talán kicsit mindíg reménykedem, hogy nem a szokásos béna töcskölés lesz a szettben – aztán általában csalódom. Remek példa erre a legutóbbi jelenet, amiben pedig két olyan atomjó baszni szerető csajt kaptak meg szereplőnek, akivel nehéz elrontani bármit is; de nekik mégis sikerült.

Próbálják megszállni a két jelenetes vonalat, nna nem mintha egy órában nem férne minden bele, mert a két jelenet kétszer annyi token, egy forgatás, kétszer annyi pénz. A GG jeleneteknél is van két részes, de ott azért, mert annyi extrémet és kibaszott jó dolgot csinálnak, hogy nem fér bele a 40-50 percbe ez. Ellentétes és jó példa a ma érkező Wet Overrides, amiben végre Charlotte Sartre kap mindent amit csak kaphat. De térjünk vissza a kőkemény néger-ganghez, akik majd most jól megdugják ezt a két fehér csajt.

_legalporno_roxy_dee_rebecca_sharon_fisting_and_double_anal_for_two_whores_part_1_iv113_13_10_2017_rq_mp4_20171019_125136_910_1.jpg

(tovább…)

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hogyan lehet elbaszni egy jelenetet …