Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wet Overrides 1,2 (Charlotte Sartre, Monika Wild, Anna Rey)

Giorgio Grandi két részes agybetegségei általában megérik, nem úgy mint az Interracial vision béna próbálkozásai. Legfrisebb őrületében az angol Charlotte Sartre-t teszteli. Már régebben is kinéztem magamnak a csajt, olyan igazi angol feje van és tágulásilag már régebben is lehetett látni, hogy elég nagy tehetség a csaj. Hát most aztán kiderül. Megkockáztatom, hogy Arwen Gold mellett második az összes legal modell mellett a segglyuka, olyanokat tud. De ha nem így lenne cáfoljatok meg kommentben.

wet_overrides_2_with_charlotte_sartre_anna_rey_monika_wild_deepthroat_saliva_dripping_triple_dap_gapes_atogm_gio462_mp4_20171025_124153_161_1.jpg

Szóval hárman kúrnak a kis cukker szőke Anna Rey is baszik, de most próbáljunk Charlotte-ra koncentrálni, a másik két csajt meg már láttuk eleget. Azért nem olyan rossz, mikor Charlotte-ot kúrják a pici Anna meg odanyomja a prolapse-át a szájába, hogy közben inkább azt nyalja, ne pedig egy faszt szopjon. Szerencsére rámennek az angol csajra a másik két punci meg kiválóan asszisztál ehhez. Monika pld. egy szép nagy habos nyál adagot köp a szájába, amit élvezettel le nyel, majd a squirtját spriccenti a fejébe, amit ő egyáltalán nem bán, de Monika inkább lenyalogatja a saját pinájának a nedvét. Közben végig megy az anál baszás.

Galériához kattints:

Kis pisiszünet után megy kúrás tovább és nem is gondolnánk, de Annácska is szép cuki prolapse-okat nyom nekünk. Jó kis nedves belül a feneke, nyalnivaló. Legendás rész lett ahogy Charlotte-ot levetkőztetik (harisnya is le végre !!!) és bőnyálasan meg torkoztatják, a felbuggyanó nyál meg beteríti Monika arcát és orrát, szemét. A második rész még ennél is tovább megy, ha nem lenne elég az extrém !

Szóval én főleg és csakis most az angol csaj seggére vagyok kíváncsi, főleg hogy mezítláb lett. Máris úgy kezdünk, hogy mindhárman baszva lesznek seggbe hátulról. Tökéletes kép, nézzétek a tágulásokat! Mivel most már hat faszi van egyszerre kapnak dpt is. Szépen körbemegy a csapat, mindenki megbasz mindenkit.Közben persze Monika Wild is egyre jobban belelendül a kúrásba tágul óriásiakat és kőkeményen adja a saját pinájának a masszírt. Aztán két óra kemény análozás után már Sarte kisasszony feneke is kezd kikészülni, de szépe gape-eket ad át az örökkévalónak továbbra is. Két fasz aztán Anna kis nyálas arca beletolva a kitágult picsába, ami nyáltól, síkosítótól és még ki tudja mitől ragacsosan nedves.

Bárki bármit mond én nagyon bírom ezt a csajt! Valahogy meglátom benne a természetességet, semmi manír, vagy megjátszás, egyszerűen élvezi amit csinál és nem csak a pénzért csinálja mint mondjuk Maria Devine. A végén még marad egy jó nagy öklözés, szájbapisi és csak becsusszan Charlotte-nak is az egész ököl. Aztán amit a geci adagokkal művelnek, az megint csak embertelen. Charlotte fenéklyukából Anna szájába, majd Monika szájába végül Charlotte gyomrába.

Az én egyik kibebaszottul leges legjobb jelenete !!! Látszik, hogy nem kell világszépnek lenni egy rohadt jó gruppenszexhez, elég, ha szenvedélyes a csaj. (és jól tágul :))