Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

20 jelenetes kibeszélő: Crystal Greenvelle – 2. rész

Ennyi jelenet és még egy négeres sincs közte ? Hát ez meg hogy lehet ? Ezt azonnal be kell pótolni, de hirtelen. kap is egyből Krisszi 5 négert, hogy tegyék helyre a világ rendjét augusztusban. természetesen GG a szett és azért ő ebben sem szokott hibázni. Gyönyörű éles a kép és Crystal is jól érzi magát. Végig mosolyog, nézi a faszokat ahogy ki-be járnak a vágataiban és szép kerekeket tágul. A végén is imádnivaló a spermás jelenet.

És hogy emeljük a szintet, letol egy 8/1 szettet is a csaj, ami már sajna a Gonzo.comnál forog, szóval jóval gyengusabb mint az eddigiek. És ezentúl itt (is) forgat a csaj, ki is jön neki novemberben egy 100% dupla anál jelenete. Nem rossz, nem rossz, de a GG jelenetekhez képest sehol sincs, fakók a fények, rossz a kamera mozgás.

Nna de szerencsénkre marad a GGnél is ahol pld Kira Thornnal együtt szopják a faszokat. Kira hihetetlen, de idősebb Crystalnál, és egész klassz párost alkotnak. Szép képek, mindketten mezítláb, elég leírnom és a képeket csinálni erről a jelenetről máris feláll megint. Crystal feneke és pinája olyan mintha mértani pontossággal készítették volna el. 100 jelenet után is mindíg csak rácsodálkozom.

Aztán szép lassan átcsorgunk a 2017-es évbe, ahol jön a sztrip- klubbos jelenet, amiről már emlékszem hogy leszóltam egyszer, most nem fogom újra megtenni. Majd vissza a gyökerekhez és a GG jelenetben már a kis Anna Rey-jel jönnek közösen, aki még ekkor kezdi a szakmát. Mint a jelenetek nagy részében; itt is Crystal az uralkodó fél, egyébként sem szívesen csinál bármit ami leszbis, inkább szop farkat, minthogy segget, vagy puncit nyaljon. Itt még szerintem azt sem teszi meg, hogy Anna fenekéből megkóstolja valamelyik faszt, csak végig baszatja magát.

És úgy látszik megint felváltva jönnek a szettek innen is – és onnan is, mert újra Gonzo.com érkezik, majd az apácás jelenet megint csak a GGnél, amiről írtam kritikát már és nagyon bírtam akkor is és most is. A Gonzos jelenetének a fenékyből kinyomott gecis részét tettem fel videóban.

Aztán felgyorsulnak az események, mert elvállalja a Clockwork Gang főszerepét, aminek sajna csak az utolsó részében basszák meg, és előtt még egy két részes produkcióban játszik, mégpedig a Teens in control címűben, amiben a partnere az isteni Luca Bella.

Most látom, hogy a Belle Claire jelenet meg kimaradt ! Még tavaly év elején csinálta a két bombázó a közös szettjüket. Sajna Crystal itt még nagyon alapozó volt, szóval sok benne a pózolós jelenet, és olyan szinten nem vállal semmit, ami leszbi lenne, hogy a végén a gecit is az ő fenekéből issza meg Belle, pedig ő ebben az időben már jól bejáratott sztárnak számít.

Így két év után mondhatjuk a még csak most is 20 éves csajszi megcsinált szinte mindent amit a pornóban lehet. Végignézve a munkásságát egy meglepő dolgot találtam és szerintem ti sem fogjátok kitalálni hogy mi az ! Nem nyalt pinát ! Vagy csak nagyon éppen hogy imitálta azt. Szétszopott 10 faszt egy jelenetben és lenyelte az összes gecit péppé kúrhatták a kicsi picsáját és a punciját is, de annyira lány ellenes, hogy ezt eddig nem is fedeztem fel, csak most.  Fura mi ? Mint annak idején Timea Bellának volt évekig a sperma ellenes mániája, fura hogy egy ilyen szintű csajnak mint Crystal leszbi-ellenessége van !