Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Úristen mit csinál ez a két csaj !!! Monika Wild és Britanny Bardot some kind of monster (saját videóval)

Valamiféle szörny. Igen, szörnyen jó kis jelenet jött ki két részben ettől a két kibaszott ribanctól. Mást már nem tudok mondani, mert ez a remek párosítás rettentően odabasz. Monika Wild teljesen felért a Selvaggiai, vagy Francys Belle-i szintre. Bárkinek a fasza kis partnere tud lenni és feldobja a perverzségével a szetteket. Britanny Bardot-nem nagyon kell senkinek bemutatni, ő Európa Veronica Avluv-ja.

some_kind_of_monster_part_2_with_monika_wild_brittany_bardot_balls_deep_dap_live_orgasm_monster_prolapse_gio470_480_mp4_20171027_104710_389_1.jpg

Kezdésnek olyan műfasszal dugja seggbe Mónit Britanny, hogy szerintem külön a Legalnak gyártatták le. Nézzétek egyből milyen lesz a fenéklyuka: Fucking incredible. Aztán persze Britanny is kap, aki ugye prolapse-mester is, szóval láthatunk egy két szépen kinyomott akármit. Aztán jön három faszi és úgy ahogy vannak piff paff baszni is kezdik őket állva a magas sarkújukban. Közben Britanny lendül bele jobban a kúrásba, olyan rosebudokat nyom, hogy valami hihetetlen. Moni pedig szopja nyalja, nyálazza. Látni kell az egészet !!! Aztán persze váltanak – és őt kúrják, de Britanny amit művel olyat szerintem a világon nem nagyon tud senki más, csak a speciális prolapse-ra épült oldalakon a csajok. A gecit az első jelenet végén Monika fenekébe engedik, ahonnan kipúzza a másik csaj szájába

Nna de persze ez nem elég, jön egy széjjelbaszás a második részben, sokkal több fasszal és faszival. Duplázós análokkal kezdünk kőkeményen, majd persze Britannynak befigyel egy ököl. Amiben elélvez, de olyat, hogy szintén csak a szánkat tudjunk tátani. Kielégíthetetlen a két kurva. A második rész megduplázza az első aktív tempóját, olyan keményen baszatják magukat, hogy az valami hihetetlen ! Mónikát főleg azért bírom, mert az itthoni dolgokra emlékezetet, a barátnőm is valami ilyen lélegzet visszatartott, ordítós fejet vág elélvezéskor, a végletekig keményen nem kíméli a pináját, úgy csapja neki, hogy azt már néha rossz nézni 🙂 A végén a gecit egyébként Monika fogadja, de már követni is nehéz az útját a fenéklyukból, végül kinek a torkába kerül. 

Megint csak azt tudom mondani, hogy az év egyik legjobb jelenete, tetszik az extrém, tetszik, hogy péppé basszák a csajokat, kemény anál, segglyuk nyalás, minden mi vágyam! Próbáltam kivágni a főbb atom részeket, de az egész két órás jelenet az elejétől a végéig kihagyhatatlan.