Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Több mint 650 ezer forint egy jelenetért.

Kira Roller sajna már régen jelentkezett a Youtube-on a Pornvlogjával, pedig mindegyik egy gyöngyszem a maga módján, hát még ha értenék egy árva szót is abból, amit mond. Nna mindegy a mostani videója egy nemrég forgathatott jelenet után van, amiben megint számol pénzt is, de előtte bemutatja a stúdió maradványait, amiben a legsokkolóbb látvány a földön maradt kb. 20 db törölköző, amivel a pisit itatták fel a földről. Hát lehet egy szaga a helynek az tuti …kepernyofelvetel_3.png

 

Aztán ott van még a lemosódott festéke is, a hajáról, meg persze a kis pohárka, amibe a gecit fingotta ki. A helyszín bejárása után bekukkantunk a szobájába is, ahol megint csak ott a kp. amcsi dollárban. Konkrétan 2300 dollárt, ami átváltva azért elég durván 653.000 ft. Nem tudom ebben az utazás benne van-e, mert a szállás az ingyenes, ugyanis úgy látom ott aludt a stúdió melletti szobában a csaj.

Közben meg is találtam a jelenetet, még kritikát is írtam róla. Szóval ezért a jelenetért kapott több mint fél millió forintot a csaj. Nem tudom létezik-e még ennél is brutálabb megalázás a fizikai verés kivételével amit el lehet viselni ennyi lóvéért. Még a gecis pohár is pont ott van ahová a jelenet végén tette.

653 ezer forint. Ti mit gondoltok ?