Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ilyennek kell lennie egy első jelenetnek: Emily Bellex a végére élvezi a baszást

Imádom amikor első jelenetként a nagyfaszú néger Dylan avatja be a csajokat. Egyébként is jó jelentek ezek, de amikor ilyen csodaszép lányt avat be, mint amilyen Emily. Akkor garantált a monitor előtti elélvezés, még akár poszt írás közben is.

A csaj fórumjában is csodálkozva írják, hogy milyen szép, ahhoz képest, hogy angol. Szegény angol lányok, de tényleg csodaszép a csaj, nézzétek egy pár privát fotóját a drágának :

Igen. Ő fog fulladozni egy néger fasz által és fingani a fenéklyukával. Elképesztő a világ nem igaz ??? És milyen szerencsések vagyunk, hogy ezt láthatjuk !!! Kibaszottul repesve várom a csajszi újabb jeleneteit.

Szóval Dylan a maga begerjedt nagy faszával várja a kis drágát. Még egy nagyon picikét bandzsa is a csaj, szóval számomra még egy plusz pont. Kicsit pózolgat zavartan és megmutatja a szép nagy húsos nyalnivaló pináját is. Majd kicsit vegzálgatja Giorgio egy nagy műfarokkal, és jön Dylan. Ekkor érdemes a csaj fejét megnézni, ki is vágtam nektek videóban is. Hát egyáltalán nem örül neki, hogy mi fog itt rá várni.

Nyel közben nagyokat, és egyáltalán nem jön be neki a dolog, de próbálja elviselni és a pénzre gondolni közben. Közben kicsit lenyomják a torkán a nagy faszt, de nem hiszem, hogy a szopás lesz majd az erőssége, erősen fogaz a kis édes. Aztán szemből is bele kell ülnie a nagy faszba a drágának. Amikor kiveszi a faszát Dylan, akkor szépen fingja ki a levegőt és a többit a drága, isteni szép a fenéklyuka és a hatalmas nagy pina meg aztán főleg alatta !!!

Aztán amikor lovagolnia kell, hát egészen heréig befogadja a hatalmas faszt a drága és itt bezony már élvezi a pumpálást.

Annyira kibaszott izgató, ahogy a drága nem tudja, hogy most éppen mi fog következni, csak hagyja magát baszatni. Imádom minden mozdulatát. Hátulról is megbassza Dylan, heréig betolva neki a faszát, aztán meg megint lovagolnia kell a kis meztelen talpacskáival. IMÁDOM. Aztán már csak a geci adag van hátra, szépen egyenesen bele a szájacskájába.

Mivel angol a csaj, a végén még dumálgatnak egy kicsit Giorgioval.

Porntrex teljes jelenet 1080p (XF174)