Loading
2023   /   jelenet

Végre valahára szájba pisilik Sofa Weber-t

2023.06.12.admin

Totálisan ráindultam a csajra és nincs olyan hét, amikor ne jönne ki neki valami új jelenete, most éppen egy orgia érkezett, amiben végre szájba is engedi a pisit, de azért még lehet hová fejlődnie; meg fogjátok látni.

Nemrégen írtam egy nagyon hosszú elemzést a 19 éves drágáról, amiben az összes jelenetét átnéztük, de ez is olyan szenzációs lett, hogy nem hagyhattam ki. Eleinte még csak nevetgél a kis csaj de aztán gyorsan lefagy az arcáról. 7 nagyfarkú orosz támadja őt be, közöttük egy négerrel is … Sorba szopatják, majd sorba basszák őt. Nagyon jó ahogy megint csak ellenkezik a drága és belenyomják a szájába mind a kettő faszt, amíg a seggét meg felváltva kúrják keményen.

Nagyon őszinte jelenet, amikor az egyik srác rá akar ülni a szájára, hogy a seggét nyalassa ki, de ő simán ellöki magától.

Aztán egy kis pisizős laza rész után jön szemből a DAP, amire azt mondja (még feliratozzák is), hogy nem fog neki menni, azt gondolja. Szenved is a kis édes rendesen, nézzétek meg videóban :

Tökéletes a szenvedéssel egybekötött élvezete. Aztán csak elviseli hogy sorba DAP-ozza mindenki a mocskos kis tini picsáját.

Aztán leültetik a teljesen kilévő csajt és alaposan szájba pisizik amitől majd’ elhányja magát én meg úgy kiverem a faszt, ahogyan azt kell a látványra.

A végén már nagyon boldog és örül, hogy túlélte és csak a geci adagok vannak hátra.

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre valahára szájba pisilik Sofa Weber-t