Loading
2023   /   jelenet

Minden idők legkeményebb baszása a legunottabb fejjel

2023.06.19.Simon Lukapop

Évek óta várok arra, hogy valaki segítsen a blogok posztjaiban és végre eljött az idő, fogadjátok sok szeretettel Simon Lukapop első kritikáját itt a Legalblogon.

Nela Decker nem ismeretlen a Legalporno rajongóinak, hiszen ha épp nem pépesre kúrják a lukait, akkor a kolleginák dugásához nyújt segítő kezet – a szó legszorosabb értelmében. Legfrissebb jelenetében az előbbit űzi hatalmas elánnal. Vagyis inkább a srácok, mert bár a cím nem hazudik és tényleg brutális gangbanget kap, főszereplőnk meg se rezzen. Na de kezdjük az elején!

Nela Decker 6on1 ROUGH gangbang DP/DVP/DAP with humiliation

Szokásos kezdéssel indulunk, ahogy Nela pislogás nélkül szuggerál minket arról győzködve, hogy mennyire viszket a pinája egy jó kis baszásra. Ennek megerősítése érdekében a tekintete mellé még megcsípi a mellbimbóit és ujjazgatja magát. Még csak 2 percnél járunk, a monitor előtt várom a karó alakú dildón ügetést, de ehelyett bejön egy tag és állati lendülettel kezdi seggbe kúrni. Közben húzza a haját, kioszt egy-két tenyerest és még egy kis fojtogatás is belefér. Nem rossz kezdés a harmadik percben.

Egyes számú kolléga megmutatja a kamerának a csodaszép krátert amit hagyott hősnőnk alfelén, majd balra el, hogy a következő komája is tehesse a dolgát.

Ketteske kutyába tolja a maratont, szintén egy másfél perces sessionben. Így sejthetjük, hogy még négy alkalommal ez vár ránk, mire végre jönnek a többes jelenetek. A Harmadik jómadár valószínűleg kettőt lapozott a Kámaszútrában, mert elég érdekes pozícióban adja a ritmust.

Megállíthatatlan a lendület. Négyeske szimpla lovagló pozícióban rakja Nela alá a faszát, de olyan lökésekkel tolja a seggét, hogy a heréi elvégzik a seggre pacsit a tenyere helyett. Ötöske is berobban a kamera elé és siettében először a rossz lyukba teszi, ami a Legal stúdióban a punci. Pár lökés után biztos érezte, hogy szűkebb a vártnál, így átrakja a kellemesen tág segglyukba. Ám itt se tölt sok időt, adja át a helyét Hatoskának. Hatos padlóra küldi Nelát, de csak azért, hogy egy újabb kitekert pózban tömködjön.

Miután megvolt a srácok egyéni bemutatkozása összeverődnek és elkezdik állva szopatni Nelát. Mivel a srácok feministák, nem hagyják szegény csajt térdepelni, inkább fejjel lefelé fordítják. Praktikus.

Amint benyálasodtak a dákók, jó testvérekként körbe adják Decker kisasszonyt, hogy mindenki toszhasson rajta egy kicsit. Itt megjegyezném, hogy micsoda lenyűgöző teljesítmény, hogy úgy tudják körbe adni a csajt, hogy egy porcikája sem éri a földet. Mint egy perverz Floor is Lava játék.

Kivágtam nektek videóban is :

Végre elérkezünk az első DP-hez, amiből rögtön egy fojtogatással megspékelt Airtight lett. Mivel kezdem magam úgy érezni, mint egy sportközvetítés narrátora, inkább kitérek a hangulatra.

Az egész jelenetben a srácok dominálnak. Úgy pörögnek, mint akik ekit toltak és olyan kemény a faszuk, mint amit betonból öntöttek ki. Tolják az alázást is, a fenyítést, náluk most tényleg ütközésig lett tekerve a potméter. Ez mind dicséretes, ellenben Nela….

Szegény csajszi baromira passzív és folyamatosan az esdeklő tekintettel az arcán néz a kamerába. Persze megvannak a nyögések is, bár ilyen fizikai megterhelés mellett ezek inkább csak légzések. Tényleg mindent megcsinálnak vele, amit csak lehet, ő meg rendületlenül bírja a kiképzést. Duplán megy análba és vaginába is és közben elmaradhatatlan, hogy lefogják, fojtogatják, lábbal tapossák vagy egyszerűen csak szopatják. Ő meg csak tűr, tűr és csak tűri tovább ahogy rommá basszák. Számomra lehangoló az élvezet ilyen mértékű hiánya a csajoknál. Egy fokkal jobb lenne, ha fájdalmat éreznénk rajta, vagy látványosan utálná az egészet, mert az is izgalmasabb, mint ez a „beleszarok” attitűd.

Szóval bár a szenvedély hiányzik, a jelenet sport értéke azért rendben van. Két csoportos vizelést is beiktattak az élvezések előtt, amiből az első érdekesebb annyiban, hogy az egyik tag inkább maradt a hátsó kuffantásnál.

A zárás elég bizarra sikeredett, ami úgy érzem szándékos koncepció volt. Nela fekszik a földön, fejét a kanapén pihenteti olyan pózban, mintha azt játszaná, hogy épp hullafáradt. Amilyen kúráson végig ment előtte egy fikarcnyi kétségem sem lenne, hogy járni is alig tud, de ez a beállítás sajnos nagyon illúzióromboló.

Nekem még a koncepció sem túl izgató, hogy a félig ájult(nak tettető) csajra felülről ráélveznek, amit hol fogad, hol nem, de a végén ájultan marad.

Vagy nektek tetszett? Másképp látjátok? Írjátok meg kommentben!

Curt véleménye : Én nagyon bírom ezt a csajt, nemrégen írtam róla egy összefoglaló posztot. Ez a jelenete tényleg olyan lett, mint amilyennek Simon leírta, unott fejjel csinálta végig, de én ebben is találok izgatót. A faszik alaposan szétbaszták, minden tiszteletem az övék, ahogy a lebegtetős dolgot az elején megcsinálták. Kövessétek a csajt lesz még ennél jobb jelenete, én érzem!

Összegzés:
Nela nem éppen aktivizálja magát inkább csak hagyja, hogy basszák, és élete egyik legkeményebb kúrását éli át, nem csoda, hogy a végére totál ki lesz ...
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
80
Gape, fenéklyuk
100
Geci, pisi
95
Reader Rating1 Vote
89
89
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Minden idők legkeményebb baszása a legunottabb fejjel