Loading
2023   /   jelenet

Cindy Shine-on csak a picike zoknija marad miközben szétaprítják minden lyukát.

2023.09.06.admin

De nagyon régen írtam már a kis cukikámról, pedig nálam örök top5-ben tutira benne van a kis édes. Egy időre eltűnt és már sokkal kevesebb jelenetet vállal sajnos mint régen. Az egyik legszebb csaj, akit valaha láttam pornózni életemben.

A kis kötelező pózolgatás után azonnal kifeszítik a lábait és a kezeit és úgy kezdik sorba baszni a kis édes picsáját. Nem nagyon kottyan meg neki, pedig még faszokkal is teletömik a kis száját a drágának. Kezdésnek nem rossz, de ennél azért többet várunk.

Kicsit még szórakoznak a fejjel lefelé szopatással is, de ez inkább bénázásnak tűnik nekem. Igazából akkor indul be az akció, amikor kettő fasz kerül bele a kis édes pinába és fenekébe is egyszerre. Ezt a kéz kifeszítősdit is túlzásnak tartom, mert a csaj így arra figyel és ideje sincs mondjuk élvezni a baszást, avagy azt, ami történik vele.

Amikor aztán szemből adják neki, akkor végre bevágja a szokásos szenvedő-élvező fejet a kis édes. Hármas behatolást is kap, azaz kettő fasz a picsájába egy meg a kis édes punciba megy.

Szindinek nagyon különleges fenéklyuka van, imádom aki gape-et láthatunk tőle, az egyik leges-leg különlegesebb a pornóban, én nagyon nagyon szeretem ezt is benne (meg úgy szinte mindent). Rettenetesen és kegyetlenül megbasznám.

Az már másik kérdés, hogy egy csomó olyan kitekert pózban próbálják kúrni a csajt, hogy inkább arra figyel, hogy a keze vagy éppen a lábai feszülnek. Már nagyon zavart ez a Dellai tesók legutóbbi jelenetében is, és nem gondoltam, hogy le fogom pontozni valaha a szexi ikrek jelenetét, de pedig ez történt.

Amikor felemelik a levegőbe és úgy tartják az elég szexi, főleg, amikor valaki kitalálja, hogy a fejét nem is fogja a csajnak, hanem a felső testét a nyakán keresztül tartja, miközben éppen kúrják a fenekét – az odabasz.

A hármas behatolások amúgy kibaszott jók, már ha el tudunk vonatkoztatni az összeérő férfi testek látványától. Kapja egy csomó pózban a drága Cindy a TP-t pontosan elvileg 6 db.ban. Ezzel reklámozták a szettet. Amikor pld. egy beleülős DAP mellett kap egy faszt a pinájába is és még torokba is szopatják a csajt; nem semmi !

Megint csak azt érzem egyébként, mint a Dellai ikreknél, hogy a kevesebb több lett volna, illetve, ha csak basszák a csajt szépen sorban, mint az oroszok, akkor jobb lehetett volna a jelenet. Kár ezekért a túltolásokért, mert Cindy még továbbra is a legszebb csaj szinte az egész legalon. A végén a pinácskájába élveznek, de itt is be van kötözve a keze és a szája is, amit megint csak egy feleslges dolognak tartok.

Összegzés:
Ez már a sokadik AG jelenet, amiben csalódok, remélem visszatér a szokásos szétbasszuk sorban a csajokat feeling és nem ez a feszengetős baromság marad.
Szereplő csaj
98
Szenvedély, baszás
50
Fenéklyuk, gape
95
Geci, pisi
80
Reader Rating1 Vote
75
81
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Cindy Shine-on csak a picike zoknija marad miközben szétaprítják minden lyukát.