Loading
2023   /   jelenet

Halloween Clockwork wet: Kaitlyn és Rebel közös dupla jelenete

2023.11.30.admin

Közkívánatra a két perverz amcsi ribanc közös jelenetét nézzük most meg, amit többen is ajánlottatok. Egyébként magamtól biztosan nem írtam volna kritikát róla, mert nekem kicsit már sok amit Giorgio Grandi csinál minden jelenetében. Illetve az a sok, hogy ugyanazt csinálja és régebben legalább a csajok szépek voltak, akiket megbaszatott, (Kira Thorn, Timea Bella és társai), de mostanában csakis az extremitás ami eladja a jeleneteit.

Egy két részes ópusszal jelentkezett a két szupersztár csaj, és újra elővették a Mechanikus Narancs által megvásárolt jelmezeket, amit régebben már viselhettek srácok, még Ria Sunnal és Bellle Claire-el a főszerepekben. Akkor ők voltak a szupersztárok, most pedig ez a két csaj, akik közül Kaitlynt elismerem, hogy egy perverz kis kurva, de Rebel még nálam szűz, szerintem egyetlen legalos jelenetére nem vertem ki eddig.

Emlékezetes jelenetsor volt az eredeti Kubrick filmben az, amikor a faszi szemét kifeszítették, és ezt most itt megcsinálják Kaitlyn-nel is, akinek így kell egy jelenetet megnéznie. A kis beteg kurva bevállalja ezt, ami inkább ijesztő mint izgató:

Aztán Rebel szépen szájba pisizi a fekete hajú csajt, majd a többiek is jönnek és ezt teszik vele miközben valami kalodában vagymiafaszomban van lekötözve.

Ha már összehegesztették ezt a szerkezetet, akkor ki is használják és így basszák a csajt, ami kétség kívül látványos, de én utálok mindent ami fém és nem a szexhez kapcsolódik dolog, de a csajomnak nagyon bejön. Szóval így sorba bassza mindegyik srác, majd Rebel is szerepelni akar így kiválaszt ő is magának egy farkat és meglovagolja.

Tágul egyből akkorára mint egy ház, a másik csajnak meg végig kell ezt néznie, a kalodából. Nem egy nagy kínzás azért, még akkor sem, ha a nyakát fogdossák közben és fojtogatják.

Aztán kiszabadítják már végre és közösen szájba pisizik, majd szólóban is elkezdik baszni Kaitlyn-t. Aztán kitalálhatjátok, hogy mi jön, egy kis DAP, majd 1/1-ben is basszák a csajokat. Van viszont egy rész ami kurva jó lett és mindíg is hiányolni szoktam. Én simán imádok pld. beleszagolni a csajom fenéklyukába baszás közben, miután kiveszem a faszt és tudom, hogy ez őt is kegyetlenül izgatja. Megteszi ezt végre Kaitlyn is; nézzétek csak videóban:

Aztán kap a drága még két adag gecit a szájába, illetve először csak a másik csaj fenekébe, aztán ő fingja ki onnan.

Gyorsan nézzük a második részét is a szettnek !

Itt egy kis szopással kezdenek a lányok, ahol izgató rész, az, amikor Rebel mélytorkozik, a másik csaj meg befekszik alá és a feltörekvő nyálat serényen összegyűjti. Majd egymást fojtogatva baszatják meg magukat.

Mind a ketten nyomják ezt a krézi nevetést, ami elég fura, kicsit azért élvezős fejet is vághatnának.

Amikor elővesznek egy Kaitlyn feliratú tálkát, akkor az érdekes rész, mert kerül bele pisi és nyál is alaposan. Meg kell hagyni hogy ez eléggé beteg és faszfelállító rész volt, meg is éri nektek is megnézni videóban is:

Aztán jönnek a dupla análos részek. Először Rebel kapja a baszást, majd Kaitlyn is. Ez is elég látványos, főleg hogy végre a kibaszott térd csizma is lekerül a csajról végre és Kaitlyn meg is szagolja a talpát, úgy látszik nagyon szagolgatósban van a csaj 🙂

De inkább nézzétek a videót a pisizős-ivós részről, mert ez azért odabasz:

Aztán persze váltanak és Rebelnek kell a segges faszokat szopnia.

Aztán innentől szerintem halál unalmas a jelenet és olyan, amit már ezerszer láttam és nem akarom ezer egyedjére is megnézni. Jönnek a megszokott forgatókönyv szerinti duplázások és baszások, egy kis pisi egy kis geci. lehet hogy most éppen nem voltam hangulatban, de engem ez a jelenet nem nagyon érintett meg azt meg végképp nem értem miért kellett két részesre csinálni. De hát elfogult vagyok, mert szép arcú lányokat és tiniket akarok látni, most már erre álltam rá és a csajok akiket szét lehet baszni nem izgatnak annyira, mert szét lehet őket baszni …

A ti véleményetek biztosan egész más, mert imádjátok ezt a két nőt – tudom. Mutassátok meg a pontozásnál, had’ lássam !

Összegzés:
Szűkebb napjaimon azért kiverném rá, de a kedvenc jeleneteim közé nem került be az a két részes ópusz.
Szereplő csajok
80
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
100
Reader Rating4 Votes
73
88
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Halloween Clockwork wet: Kaitlyn és Rebel közös dupla jelenete