Loading
2023   /   jelenet

Princess Lili első DAP jelenete.

2023.12.18.admin

Megszámlálhatatlanul sok orosz csaj van, követni is nehéz, (de én azért megpróbálom, már a nyolcadik cikket írtam ezzel kapcsolatban a Pornoloverre), de az egyik fő kedvencem ez a csaj, akinek az egyik pisi búvárkodós jelenetét már kielemeztük itt is. Most kettő fasz került a kis csöcsös punci fenekébe, és ezt sem hagyhattuk ki !!

Kis pózolás és tágítgatás után megy is neki fenékbe egy-egy fasz, miközben ő szemből szop másik kettőt. Lazán csak mindenféle erőfeszítés nélkül teszi ezt a drága. És persze totálisan meztelenül, ahogyan azt KELL !

Én ezer százalék hogy szopnám azokat a melleket közben, már ha éppen odaférnék hozzájuk az alulról kúró srác helyében. Ő nem teszi. Aztán ha nem figyelünk, akkor észre sem vesszük, hogy egyszer már csak kettő fasz jár ki-be a fenekéből a csajnak. Nem nagyon zavartatja magát, szerintem még csak észre sem vette.

Sokkal látványosabb és jobb, amikor szemből csinálják neki, ugyanis akkor látni az arcát és az isteni csöcseit is ! A meztelen talpairól már ne is beszéljek !

Aztán a beleülős pózt is meg kell csinálnia a drágának, ez azért még nem olyan profi mint a cseh stúdióknál, a GG-nál már ezt rutinosan csinálják a srácok (és a csajok is). Hogy videó is legyen azért ezt megmutatom:

videó:

Lehet, hogy nem is olyan nagy szám nektek a csaj, de én minden kis porcikáját imádom, még a kelleténél nagyobb picsáját is, amit rettenet megbasznék ! Aztán már nem kúrják DAP-ban, pedig még van egy pár klassz póz, amit ki lehetett volna próbálni velem, hanem egy babzsákra fektetik le és legalább egy kis mezítlábas footjob befigyel neki. A végén pedig olyan örömmel nyeli a gecit, mintha édes manna lenne, amitől jobb lesz az élete.

A miénk jobb lett egy egészen kicsikét, ha ezt a jelenetet megnéztük . nekem legalábbis igen !

Összegzés:
Továbbra is imádom ezt a csajt, de nem volt olyan eget rengető dolog a DAP jelenete. A pisis szettjeit sokkal jobban szeretem, de a mellei miatt kötelező megnézni mindenkinek ezt is, mert tökéletesek !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
80
Fenéklyuk, gape
90
Geci
95
Reader Rating1 Vote
99
91
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Princess Lili első DAP jelenete.