Loading
2024   /   jelenet

Mina fenéklyuk izmai szülés után feladták a harcot és ezt gyalázatos módon ki kell használni!

2024.02.20.admin

Nemrégen érkezett meg a szülés utáni Mina első jelenete és a csaj eddig is baszottul a kedvencem volt, de most meg már totálisan az lett. Úgy gondolták, hogy mi lenne ha egy Quattro (emlékeztek, AUDI …) behatolással ünnepelnék meg azt, hogy a kis kezdő csaj fenéklyukából egy ordas nagy szétbaszott üreg lett, amivel bármi lehet kezdeni !

A négyes behatolás fizikailag elképzelhetetlen, nekem már a hármas is eléggé erőltetésnek tűnik és az ennél több fasz odajuttatását úgy szokták megoldani, hogy egy gereblye nyélre rögzítenek egy műfaszt, amit a szoba másik sarkából odatol a kellékes fiú. Most viszont Palkovics László innovációs miniszter is megirigyelhetné az újítást, amit kitaláltak !

Itt egyetlen egy percig tart a bemutatkozás az 59. másodpercben már fasz van a csaj fenekében. Ahogy széttépik róla a harisnyát is látni, hogy már azonnal baszható a feneke, semmi lube, vagy olaj nem kell, be lehet tenni neki azonnal. Hát akarhatunk mi, férfiak ennél többet ???

Szépen sorba ki is próbálja mindenki a fenekét, de mint az előző jelenetben is, most van egy másik testrésze, ami főszerepbe kívánkozik. Ez pedig a csaj bal melle. Ami szerintem még nagyobb lett, és már kétszer akkora mint a jobb. Elég durva látni, főleg, hogy amikor ütik vágják és erősen megszorítják akkor bizony csurran a tejcsi belőle.

Nna de az azért mégis egy fenéklyuk fétis weboldal, szóval térjünk vissza a rektumhoz. Mégpedig úgy, hogy érkezik egy segítő csaj, aki először két öklét, majd aztán a másikat is felnyomja Mina fenekébe, aztán meg mellé passzíroznak két faszt is, egyet alulról, egyet pedig felülről ! (Emlékeztek arra a viccre, mikor a csaj mondja a srácnak, hogy nyomja fel neki az egyik kezét, aztán mellé a másikat. Mikor ez sikerül, arra kéri, hogy tapsoljon és amikor nem tud azt mondja: … na látod, hogy nem is tág a pinám!) Sok mindent látott tapasztalt szemem ilyet még nem tapasztalt, de nem lepődök én meg semmin. Azon talán egy egészen kicsit, hogy a leg-kellemetlenebb a jelenetben a segítő csaj, nézzétek csak a fintort, amit vág közben !

Nela Decker a csaj, mielőtt kérdeznétek és neki sem nagyon szokott gondot okozni ha feszül a fenéklyuka. Azért már az első ilyen extra behatolás után lehet látni, hogy mi lett abból a tini fenékből miközben seggbe lett baszva a csaj már 500-szor kamera előtt legalább. Én nagyon nem bánom, hogy ekkora óriási baszható picsája lett, rettenet, mennyire megbasznám, pedig nem vagyok űrlény és csak egy farkam van.

Jön egy kis pisizés is és aztán meztelenre is vetkőztetik a csajt (… hip hip hurrá !!!) jön egy kis alapozás, majd megint a cirkuszi attrakció.

A végére olyan lesz a fenéklyuka, hogy az már orvosi eset (szoktam mondani). lila, és a piros minden árnyalatiban pompázó. Nem csoda, hiszen a feszítés szélső határt járta meg szegény.

Ezt videóban is látnotok kell:

Ezek után már minek is próbálkozik akárki, hacsak nincs akkora nagy neki, mint Redneck John-nak a Perverse Family 4. évadában. Azért becsületükre legyen válva, hogy próbálkozgatnak … Az egyetlen nagy bajom a jelenettel az, hogy Mina csak úgy “elvan” a jelenetben, élvezi is meg nem is, de leginkább csak azt élvezi, hogy majd jön az SMS az utalásról, vagy megkapja a jelenet után dollárban, mint annak idején Kira Roller.

Mikor a jelenet trailerét megláttam, akkor azt gondoltam, hogy ez megint egy Szétbaszva pecsét lesz a csajnak, de sajnos ott csakis a legjobbakat vágták össze és szenvedély, és igazi vad baszás az nem nagyon történik benne, csak akrobatikázás, hogy mennyire és hogyan és hányan férjenek hozzá a fenekéhez.

Nézzétek miből mi lett:

svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mina fenéklyuk izmai szülés után feladták a harcot és ezt gyalázatos módon ki kell használni!